[]

yollar ayrıldı

şurda bahsettiğim bir durum vardı:
www.eksiduyuru.com

akşam netten görüştük ve sınırları, duvarları olduğunu, kimsenin onu daha yakından tanımasını istemediğini söyledi. ona iş yerindeki diğer arkadaşlarıma nasıl davranıyorsam öyle davranmamı istedi.

ben de bunun üzerine, ona diğer arkdaşlarım gibi davranamayacağımı, bu yüzden de bir daha görüşmememizin en doğrusu olduğunu söyledim. tamam dedi. bitti.

doğru olanı yaptığımı düşünüyorum ama yine de her gün aynı ortamda olacağımız için zor bir durum benim açımdan. bundan sonra nasıl idare edeceğim bilemiyorum.

sevgili duyuru! yardım desem? el atın desem?

 
İlk duyuruna baktım , "3 senedir ne olduğu belli olmayan bir arkadaş-sevgililik durumu varmış." burdan sonra okumayı bıraktım böyle dengesiz kızlarla falan ne işin var yavrucum. Hatta yalan olabiliteside yüksek baya. Salla gitsin denizde başka balık mı yok?


  • layer26  (28.06.12 23:36:51) 
sevgili kardeşim sen elinden geleni yaptın. delikanlı gibi açık açık konustun. hiç gtunu başını sallamadin. yan yattı çamura battı, lastik patladı şoför atladı hiç olmadı sende. bundan sonra üzgünüm ama yapacak bişey yok. boşvereceksin. siradanlastiracaksin.


  • syangela  (28.06.12 23:42:05) 
kaç yaşındasın bilmiyorum ama belli bir yaştan sonra insan karşısındaki kişinin siyah ya da beyaz olmasını istiyor, gri değil.

gri'yi tanıyamazsın. tanıdım dersin siyaha bürünür. onun siyahıyla karanlıklara düşersin, sırf onun canı istedi ve beyaza döndü diye mutlu olursun. sonunda olan sana olur. bilmem anlatabildim mi?
  • erobur  (28.06.12 23:42:38) 
@erobur, yaş var merak etme :) ama daha açık yazabilirsin. çünkü şuan düşünen yerim allak bullak.


  • novotni  (28.06.12 23:52:24) 
en doğru olanı yapmışsın helal olsun bu hareketini yapmak isteyip yapamayan bir çok insan var duyurularda okuduğumuz kadarı ile, hiç içinde şüphe kalmasın bikaç zaman sonra ne kadar doğru karar verdiğini göreceksin..


  • basond  (29.06.12 09:05:24) 
bence de evet, sen yapabileceklerini yapmışsın, daha da fazla yapma ve haysiyetini sarsma. bakarsın kendisi bile sana yakınlaşabilir sen uzakta durursan artık. ama bunu da düşünme tabii. hiç yokmuş, olmamış gibi davran... zaten ya yalancı, ya da arıza bir kadın, belli...


  • manonegra  (29.06.12 10:40:23) 
cevap net, yapacağın bir şey yok maalesef, durumu akışına bırakacaksın, rutinine dön, odaklanacak başka şeyler bulmaya çalış.


  • rn  (29.06.12 18:04:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.