[]

küfürlü konusmalar.

bu sekilde konusan kisilerle ilgili ne dusunuyorsunuz?ya da bir kadinin küfürlü konusmasi size de itici gelmiyor mu?bir de su var biri size agir bir kufur etse siz ayni sekilde kufur ederek mi karsilik verirsiniz?yoksa saygi cizgisinden sapmamaya ozen gosterir misiniz?




 
o birinin ne amaçlı küfrettiğine bağlı. hakaret mi etmek istiyor, ofansif bir amacı mı var yoksa cümle kurarken çok mu küfür kullanıyor nedir? bana hakaret etme amacı gütmüyorsa rahatsız olmam.

kadının küfürlü konuşması boyutuna bağlı olarak iticidir.

küfür dilimin bir parçası. kullanırım.
  • cro magnon  (28.06.12 23:13:11) 
Küfür dozunda, sempatik kullanımlarda hoş olabiliyor ama çok nadir bir şey bu, ben kendi ağzıma pek yakıştıramıyorum o yüzden etmiyorum yani yapmacık duruyor bende :/
Küfür edene bağyan, erkek fark etmez biraz ön yargılı bakıyorum tabi, çok hoşuma gitmiyor ama dediğim gibi arkadaş ortamında samimi olarak kullanılması çok da rahatsız etmeyebiliyor hatta bazılarına ilginç bir şekilde yakışıyor bile.

Biri bana ağır küfür etse küfür etmem dalarım ve dayağımı yerim.

Not: lan vs gibi argoları küfür kategorisinde değerlendirmedim.
  • lunedor  (28.06.12 23:14:05) 
cro mignon,saydigin butun kategoriler icin gecerli,ne amacla kullaniliyor olursa olsun bana itici geliyor cunku :)


  • fraise  (28.06.12 23:20:30) 
nerde söylendiğine kimin söylediğine bağlı bazılarının ağzına okadar yapışmışki ne onlar ne sen farkediyosun ama bide kadın erkek kısmını geçtim, küfrün boyutu burda önemli oluyor bence


  • bunumu demek istedin  (28.06.12 23:31:53) 
kadın kadar başınıza taş düşsün emi küfür hiç bir insana yakışmaz erkeğe kadına travestiye ona buna şuna benim en nefret ettiğim şeylerdir
tabi ki de küfrederek cevap vermem cevap vermem yani

  • libertyaddict  (28.06.12 23:46:35) 
hayat "kufretsem mi, etmesem mi, ay bu kufretti bozulsam mi kizsam mi" diye kafa sikmek icin cok kisa cok afedersiniz.

kadinim bu arada. ha ama bazen kadin demek de kufur sayiliyor, bayanim diyeyim.
  • wilwarn  (29.06.12 00:09:10) 
kadın küfür ederse ne olursa olsun benim için biter.

erkek de nerede küfür edeceğini bilecek aga.
  • chiko06  (29.06.12 00:13:21) 
bir kadına küfür yakışmıyo.çünkü küfür cinsellikte içerir.ve kadının doğası gereği ona uymaz.yani kadın diyo ya mesela "...'na koyayim" diye:olmayan şeyinle nereye koyacan diye sorarlar bu sefer.erkeklerinde bi dozu olması lazım.abartmamak lazım.şahsen ben özellikle toplum arasında küfür etmem.çocuklara kötü örnek olmak istemem ya da büyüklerimden terbiyesiz damgası yemek istemem.ama biri bana küfür ederse ya da sinirlendirirse önce "olum bak git" derim baktım anlamıyo adam sonra ana,avrat,kız kardeş,sevgili ne varsa söverim arkadaş kimse kusura bakmasın.


  • michael jackson  (29.06.12 01:31:51) 
kötü niyet içermediği sürece küfüre karşı değilim ben. hani arkadaş ortamında falan muhabbetine göre küfür edilebiliyor. kimisine yakışıyor hatta. şahsen ben küfür eden bi insanım. hele hele maçlarda falan kendimi kaybediyorum bazen. hakem hatalı bi karar falan versin (takımımın aleyhine) başlıyorum sövmeye. ama gidipte o.ç demiyorum demem de. bayanlara gelince... bir bayanın küfür etmesi bana çok itici gelir. direkt soğurum o insandan. ama ilginç bir şekilde çok samimi olduğum bi bayan arkadaşıma bir o kadar yakışıyor. -küfür etmek ne kadar yakışabilir tartışılır tabi-. ama doğallığından olsa gerek bilemiyorum, yapmacık tavırları olmadığı için onda itici olmuyor mesela. tabi istisnalar kaideye bozmaz.


  • lionel andres  (29.06.12 01:35:29) 
@michael jackson yalnız bu kadınların ...na koyayım demesiyle ilgili geçenlerde biri bir tespit yapmıştı mesela siz de kaçan otobüsün ...na koyuyorsunuz da otobüsün ..mı var şeklinde. zaten amk dediğimiz şey biraz internet alışkanlığı oldu gibi.
tabii ki küfür eden kadın(hak eden birine değilse) hoş olamıyor.

  • lunedor  (29.06.12 01:37:27 ~ 01:49:17) 
@michael jackson isimli arkadasa ozel yazacaktim ama herkese buradan yazayim dedim.

kadina dogasi geregi yakismiyor diyorsun cunku ".mina koyim" dedigi zaman nerenle koyucan derler diyorsun. o zaman sen kufru dogasindan dogrudan cikariyorsun ve herhangi bi olayda ".mina koyim" dediginde gercekten ".mina" koymaktan bahsediyorsun. eger gercekten bahsetmiyorsan yani onu soylerken gercek anlamini kaybedip tamamen oylesine bir kufur olarak soyluyorsan, senin hangi uzuvlara sahip oldugunun bir onemi kalmiyor. veya bi adama kufrederken ".mina koyim" diye, sana da demezler mi "adamin neresinde oluyor bu vajina tam olarak?" diye?????


tesekkurler, hepinizi optum
  • wilwarn  (29.06.12 15:13:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.