[]

lazer epilasyon

cumartesi günü ikinci seansa gittim. o bölgede bir türlü geçmeyen acı var, sanki yanık gibi. ilk seanstan sonra böyle bir şey olmamıştı diye hatırlıyorum. görünürde ise bir şey yok. nedir ne değildir, önemsemeli miyim? önümüzdeki cumartesi günü de güneşe çıkacağım.




 
güneş ışığına çıkmak için 14 günlük süre söylenmişti bana ama?


  • sekilci zihniyet  (28.06.12 23:07:38) 
tüyler azaldıkça acı artıyor. ben de öyle oldu en azından. normaldir. bepanthene krem sür. yüksek faktörlü güneş koruyucu kullan.


  • rayde  (28.06.12 23:20:26) 
birinci seanstan 4-5 gün sonra da güneşe çıkmıştım, hatta krem falan da sürmedim soyuldum ettim ama bir sorun olmadı. böyle acı da olmamıştı.
hafif titreme gelir ya insana, öyle bile olunca acı veriyor o bölgeye. ama dediğim gibi görünürde bir şey yok.

  • sanal uyku  (28.06.12 23:58:36) 
lazerden sonra güneş kremi sürmeden güneşe çıkabildiyseniz kalan önerilere de kulak asmamışsınız demektir. her şey olabilir. lazeri bırakın ağda falan yaptırın lekelerle ve türlü cilt problemiyle uğraşmak istemiyorsanız.


  • merena  (29.06.12 10:54:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.