[]

Tesbih sallama

Tesbih nasıl sallanıyor lan? (Ciddi ciddi tarif ederseniz sevinirim)




 
İlk gördüğün tesbih sallayana sor bence daha rahat öğrenirsin buradan zor.


  • chiko06  (28.06.12 19:29:06) 
bir kahveye git, gözlemle. sonra al eline bir tespih, deneme yanıma yöntemiyle ve pratikle çözersin. zevkli de sayılabilir hatta.


  • baldur2  (28.06.12 19:34:32) 
Şu biraz fikir verebilir :)

www.youtube.com
  • Son Müzakereci  (28.06.12 19:50:42) 
ahaha fem öss kitabı var orda amk zamanında tesbih sallamaya çalışcaktık biz de


  • hophophoba  (28.06.12 19:58:34) 
kendin keşfediyorsun ya onu tesbihinin uzunluğuna kalınlığına ve parmak boyutuna göre. al eline tesbihi başla sallamaya bakıyorsun hangi parmakları atlayacağına falan


  • aybbub  (28.06.12 20:18:09) 
Öğrenmek istiyorsan ağır ve küçük bir tesbihle başla. Sallayarak parmaklarının arasında dolandıracaksın işte. Zamanla acayip hızlanıyor insan. Denendi, onaylandı.


  • bgraydin  (28.06.12 20:19:53) 
önce işaret ile orta parmak arasına alıyorsun. uzun kısmı aşağı doğru sarkacak. sonra yukarıya doğru salla ve küçük parmakla yüzük parmağı arasına girsin tekrar tesbih. bu konumdayken bir önceki yönün tam tersi yönde yukarı salla ve işaret ile orta parmak arasına al. döndün başa. tekrar aynı şeyi yap. yavaş yavaş elin alışır.


  • rony  (28.06.12 20:39:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.