[]

ankara- kızılaydan demirspor tesislerine??

canlar, demirspor tesisleri diye bi yer varmış a city'nin oralarda. düğün yapılan. kızılaydan nasıl gidilir acep oraya? dikimevinden de olur. hususi arabam yok maalesef.




 
demirspor tesisleri marasandiz koprusu ile istanbul yolu arasinda kalan boslukta yer aliyor. acity'e goreceli olarak yakin bir yer ama yurunerek gidilmesi zor bir yer. buraya giden giden toplu tasim araci da yok.

taksiye cok para vermek istemiyorsaniz. sıhhiye'den acity'e giden otobus-minibuslere binip acity duraginda inin. buradan taksiye binip giderseniz yakin olur hatta kopruden karsiya gecip taksiye binerseniz daha yakin olur ama her daim koprusunu altinda taksi bulmak kolay olmuyor. kopru dedigim sey de yaya ust gecidi.
  • helenart  (27.06.12 22:25:27) 
yada şöyle olur kızılaydan eskişehir yoluna giden dolmuşlara binip odtü-chp orada inip oradan taksi tutabilirsiniz
yada kızılaydan çiftliğe(AOÇ) gidip, çiftliğin içinde hayvanat bahçesini geçince orada inebilir oradan taksiye binebilirsiniz, maalesef oraya giden minübüs otobüs yok...

  • sic_co  (27.06.12 22:34:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.