geçen sene tamamen sportif maksatla bir çalışma yapayım dedim. böyle bir sürü, minik minik silueti birleştirip bir daire yapmak amaç. konsept olarak da istanbul'u belirledim. yavaş yavaş tamamlayıp koydum bobiler'e. şundan bahsediyorum:http://s7.directupload.net/images/110408/rlmyotg7.jpghttp://www.
geçen sene tamamen sportif maksatla bir çalışma yapayım dedim. böyle bir sürü, minik minik silueti birleştirip bir daire yapmak amaç. konsept olarak da istanbul'u belirledim. yavaş yavaş tamamlayıp koydum bobiler'e. şundan bahsediyorum:
s7.directupload.net
www.bobiler.orgsonradan bu çalışmanın tişörte basılmasını istedi bazı üyeler, yoğun talep üzerine de basıldı cidden. ama ben ne boyut olarak, ne de harcadığım emek, kalite olarak tişörte basılmalık bir şey ortaya koyduğumu düşünmüyordum.. hala da düşünmüyorum. istanbul'u oldu, ankara'sı niye olmasın dediler.. onu da yaptım bir haftada:
s7.directupload.net
www.bobiler.orgikisi arasında çok bariz kalite farkı olmasını istemediğimden, aynı özensizlikle bitirdim bunu da. (özensizlik dediğim şu,.. aslında baya zaman harcatan çalışmalar ama detaylar konusunda pek titiz davranmamıştım ve nesnelerin yerleştirilmesi epey düzensiz olması gerekenden.)
gözüme çok kaba geliyor şimdi bunlar, hele ki tişörte basmak için.. bir şey yaptım mı tam layığıyla olmasını isterim. bu sefer her noktasını işleyeceğim yeni bir şey yapmayı düşünüyorum, elimden geldiği kadar hazır siluet kullanmadan. link'lere bakarak çakmış olmanız lazım. "uu şunu da koy bak.." dediğiniz şeyleri yazarsanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler fikirler için.