[]

3 aylık boşluğumu nasıl değerlendirsem?

Önümde kocaman 3 aylık bir tatil var. Şehir değiştirdiğim için işten ayrıldım. Yüksek lisansım tatile girdi.
25 yaşındayım ve bu ayların boşa gitmesini hiç istemiyorum. İstanbul'da nasıl değerlendirebilirim acaba bu zamanları, önerilerinizi alabilirim.

Almanca kursuna gitsem demiştim ama kurs için 1200 lira harcayacağım ve sadece A1 seviyesine gelip eylül bittiğinde iş,okul koşturmacasıyla belki de unutucam öğrendiklerimi. Pratik yapmaya çalışırım elbet ama verdiğim paraya değip değmeyeceğinden şüpheliyim. [Goethe'deki kursun kayıtları yarın bir an önce bi karar vermem gerek]

Cihangir yogadan 3 aylık sınırsız üyelik satın aldım, çeşit çeşit ders göreyim diye. ama bu da tüm yazımı doldurmaya yetmez. Neler yapabilirim acaba? Kışın Eskişehir'den çıkamıyorum. İstanbul'u özledim hep. Şimdi ise ne yapacağımı bilemediğimi anladım. Burada yaşayan tüm arkadaşlarım artık iş güç sahibi olmuşlar doğal olarak.
Ben de birkaç iş görüşmesi yaptım ama kurumlar eylül sonuna kadar çalışabileceğimi öğrenince vazgeçiyorlar tabi ki..

 
yüzme ya da fitness'a başla derim. almanca öyle 3 ay kursla öğrenip hatırlayabileceğin bir dil değil. çalışmak da sıkıntılı anca komi-kurye olarak çalışırsın bu kadar kısa sürede onda da pek para vermezler sana.


  • zaraeta  (27.06.12 15:32:14) 
Hocam 3 aylık boşluğu bilemem de, A1 seviyesine gelmek için 1200 lira Goethe'ye vereceğinize livemochadan çalışsanız, üzerine biraz da kendi çabalarınızla falan çalışsanız bence A1 seviyesine gelebilirsiniz rahatlıkla. Şahsi fikrim elbette.


  • vedatchilipeppers  (27.06.12 16:18:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.