[]

yol ayrımı vol-II

şöyle bir durum vardı:

www.eksiduyuru.com

daha önce söylediği ben seni kendime çok yakın görmüyorum sözü için dün, "sen bana kırılmadın değilmi diye" yazdı.

bunda kırılacak bir şey olmadığını söyledim. ancak sürekli bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama senden bir karşılık alamadığım için bu durum artık anlamsız hale gelmeye başladı dedim.

çok şey yaşadım kimseye tolerans veremiyorum gibi birşeyler söyledi.

şu anki durumda ne tamamen alakasız ne de doğru düzgün konuşuyor. aramızda anlamsız bir suskunluk var. resmen çıldırma vaziyetindeyim ama cool tavrımı korumaya gayret ediyorum. nasıl davranacağımı şaşırdım.

bi ferahlatın be dostlar.

 
kızın psikolojik yardıma ihtiyacı var bence


  • mortac  (27.06.12 11:32:42) 
(bkz: friend zone) denilen bisey var, buraya girmis olma ihtimalin cok yuksek.


  • uyku semesi  (27.06.12 11:35:48) 
daha önce sabırlı ol kızı fazla sıkma demiştim. ama şu en son dediği "çok şey yaşadım tolerans vermiyorum" lafı kusura bakma ama kıza baya bi gıcık olmama sebep oldu. çok şey yaşamış. senle mi yaşadı? yaşamayaydı. bunun ceremesini sen mi çekecen? sana gelince mi tolerans vermemeye başlamış? dostum kıza aşık olmuşsan diyecek bişeyim yok ama daha basitse fazla umursama. bunlar insanı kanser eder. bişey yapma. gelirse gelir.


  • syangela  (27.06.12 11:45:11) 
friendzone aşamasındasın. Arkadaş gibi davranırsan perişan olursun ilerde. Cool olmaya devam


  • aspo  (27.06.12 11:45:49) 
siktir et.
daha ortada bi bok yok, kiz simdiden triplere girmis baksana, ileride hic cekilmez sana diyim.

  • madman  (27.06.12 11:46:52) 
bırak bu kızı ve yoluna devam et. şöyle düşün; bu kızın sende gönlü olsaydı o kadar ilgi ve alakaya pozitif bişiler belli ederdi. hala "çok şey yaşadım kimseye tolerans veremiyorum" diyorsa sıkıntı vardır. yani, direkt olarak şunu söyleyeyim kızın sende gönlü olsa sana bunları demezdi. sana doğru adımlar atardı. senden hoşlanan, hoşlanmaya çalışan, işi oldurmaya çalışan biri böyle der mi sence? biraz gayret gösterir dimi? demek ki... olmayacak bu iş. kendini heba etme.

ayrıca, sorunlu insanlarla da uğraşma. hiç derdin, sıkıntın yokken böyle dertlerin olur. dertsiz başına dert alırsın. onu rehabilete edecek kişi sen değilsin. ne diye zahmete katlanıyorsun? önündeki maçlara bak derim.
  • felipe carlos  (27.06.12 12:01:26) 
@felipe carlos, isteyen insan her türlü yakınlaşmaya çalışır tabi ki. ama bu işin bir başka yönü daha var. kimi zaman direkt o gözle bakmadığın birisi için bir düşünce süreci içerisinde olabilirsin. belki bana bahsetmediği başka durumları da olabilir. o nedenle zaten katlanıyorum, yoksa ben de eziyet çekmeye meraklı değilim ama beni tanımadığını düşünüyorum ki bunu o da söyledi. hiç bir alakası olmasa bunu açıkça söyleyecek yapıda birisi olduğunu söylemişti. tabi gerçekten bir düşünce sürecinde mi yoksa ilgimi kaybetmemek için mi böyle söyledi işte onu anlayamadım. bir gün öyle bir gün böyle de davranmak istemiyorum açıkçası. şu an politik bir tavırdayım çünkü yönümü kestiremedim ama aslında net bir tavır takınmak istiyorum. önerileriniz de bana yardımcı oluyor açıkçası. sanırım biraz daha geri çekilip olacakları izlemek en iyisi. yoksa bu şekilde devam ettikçe sinirden kendimi zikicem.


  • novotni  (27.06.12 12:09:46 ~ 12:11:15) 
insan tanımak kolay değildir. süresi de yoktur. "tanıdım" dediğin anda bi bakarsın, yanlış tanımışsın ya da hiç tanıyamamışsın. bu tanıma meselesi ilk başlarda biraz hisler vasıtasıyla olur. hislerimizi kullanarak ilerlemeye çalışırız. e zaten belli bi süre birlikte olmuşsunuz. genel hatlarıyla seni biliyordur.

madem kendine laf dinletemiyorsun, bayağı bi geri çekil o zaman. öyle bi noktada ol ki vazgeçtiğinde ayrımı yapman çok kolay olsun. en uzak noktada dur bence. ama en hayırlısı şimdiden kesmek. direkt olmuyorsa yavaş yavaş.
  • felipe carlos  (27.06.12 12:38:25) 
ben seninle arkadaş olmak istemiyorum, sevgili olmak istiyorum de
açık açık, ima etme, anlar diye bekleme, açık açık söyle.

Olmassa olmasın, ama diger türlü sündürmemiş olursun
  • cruseo  (27.06.12 12:40:08) 
salla gitsin hacı,
durumu anlayınca hemen başlamış götü başı oynatmaya.
kaç kurtar kendini.
  • seyduna6687  (27.06.12 13:05:16) 
"cepte dur daha iyisini bulamazsam seninle olurum" demiş, üzgünüm.


  • fulu  (27.06.12 13:26:26) 
aynisi basima geldi. o "cok sey yasadiklarini" unutamamis ama senin de ilgin egosunu oksuyor. boyle sundurecek ta ki sen ondan nefret eder hale gelinceye kadar.


  • jupiterianvibe  (27.06.12 14:26:09) 
cevaplarınız yardımcı oldu gerçekten, sinirden ne düşüneceğimi şaşırmıştım. artık ilgilenmemek en doğru yol gibi görünüyor.


  • novotni  (27.06.12 16:51:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.