[]

samet aybaba ne yapar sizce panpalar ?

iyi geceler gececi tayfanın erkenci kısmı. şimdi bir yerlerde yazmışlardı sözlükteydi herhalde, samet aybaba hakkında "adam acayip sorumsuz, altyapı cenneti takımı çalıştırırken bile hiç özen göstermiyordu. ertesi gün maçı olan takımının yanında olmak yerine kahvede maç izliyordu." falan diye.

iki seçenek var sanırım karşımızda, hani laf vardır ya çöpçüler bile ilk 3 gün çok hevesle yapar işlerini diye. bu adam da öyle geldi koskoca beşiktaş (küçümseyene tik gelmez. ehe), altyapı falan filan yardırıyor. 2 maç yapılsın yatmaya devam..

öbür seçenek de, kendi kendine "olum aklını başına devşir, yıllarca beşiktaş beşiktaş diye peşinde koştun şimdi teknik direktörleri oldun istediğin kadar yetki. kendi adını da beşiktaş'ı da duyur ulan bütün avrupa'ya. 5 senede porto gibi yaparım bu takımı her yere oyuncu satarız." diyecek.

ne düşünüyorsunuz siz ? bir beşiktaşlı olarak sanki bana ilki olacakmış gibi geliyor ama, ikincisi olursa da daha da bir sarılırım lan takımıma.

hadi iyi geceler tekrardan =)

 
ya bu futbol olayları şansa bakıyor. del bosque geldi, olmadı. adam gitti ispanya'yı dünya şampiyonu yaptı. iranlılar dışında kimsenin yüzüne bakmadığı mustafa denizli geldi çift kupa aldırdı falan. ya tutarsa durumu biraz. fatih terim gibi oyuncularıyla iyi bir sinerji yakalayabilirse neden olmasın. sanki çok mu büyük taktik deha terim.


  • juninho77  (27.06.12 01:58:14) 
ama ben yıllardan beri takip ederim;bjk her t.direktör arayışında samet aybabanın ismi geçerdi.ve kendiside her zaman bu görevi büyük bi şerefle üstlenebilceğini belirtiyordu.kısacası adamın rüyasıydı,hayaliydi bjk'nin t.direktörü olmak.şimdi hayali gerçekleşti,ve eline büyük bir fırsat verildi;kendini türkiyeye kanıtlaması için.yan gelip yatamaz rahat olun,beşiktaş benzemez diğer kulüplere.yani iş ciddiyet istiyor başarmak için.yani ben umutluyum,pozitif düşünüyorum.ilerleyen günlerde sezon başlayınca görücez.

Esas sorun bence teknik direktörde değildi.yani en baştan carvalhalin gitmesi hataydı.çünkü problem t.direktörde değil.başka yerde sorun.sonra havutçu geldi,o da gitti.gene söylüyorum o da boşuna gitti.takımın bu halde olmasında başka nedenler var.
  • michael jackson  (27.06.12 02:11:58) 
@maykıl abi nedir o nedenler ?


  • zaraeta  (27.06.12 02:15:34) 
İkisi de olmaz hocam. Çok ekstra parlak bir dönem beklemeyin bence. Ama genç oyuncuların gelişimine katkıda bulunabilir gibi geliyor. Bursa'nın gençleri Lig TV'deki Quiz'de onun adını saydılar hep gelişimlerine katkı sağlayan hocalar arasında.


  • waboose  (27.06.12 02:17:42 ~ 02:18:21) 
bir siirt jetpasporlu olarak ;

ilk etapta risk almak istemez , gider portekizlilerle konuşur adam gibi oynayın kendinizi takıma verin şahsi oynamayın der. güzel bi nutuk çeker. ligin devre arasında beşiktaş ilk 3 ün içinde olmazsa ve liderle olan puan farkı yine çok uçuk kalırsa o zaman portekizlileri patur putur yollar takımdan. genç oyunculara daha fazla şans verir , gel gelelim yine ligi ilk 3 içinde bitirmekte zorlanır.

beşiktaşın bu sene stad krizi de var gibi gözüküyor. bu büyük bi sorun olabilir taraftarın takıma olan maddi katkısı ne derece olur ? çok düşündürücü bi soru. umarım beşiktaş deli gibi ürün satışı yapar.ve umarım şu mali krizden bir an önce çıkarlar çünkü öyle gözüküyor ki beşiktaşın kan kaybetmesiyle lig önümüzdeki 3-4 sene içinde galatasaray - fenerbahçe çekişmesine dönüşecek gibi.
  • muslimovic  (27.06.12 04:12:52) 
@zaraeta herşey çok açık aslında.futbolcuların çok gevşek davranması,özellikle yabancılarda.yani adamların ağzı çalışıyo,ayakları çalışmıyo.a.madrid maçı öncesi:quaresma falan dedi işte";maçı kazanmak çok istiyoruz,turu geçicez,çok inandık,elimden geleni yapıcam vsvs."takım istiyo,ama oynayamıyo.sergende demişti bunu.takımın oyuncu kalitesi ve oyuna asılmaları,hırsı çok vasattı bu sene.yönetim değişti.yönetim problemi var.oyunculara parasını ödeyemiyoruz.şimdi yeni gelen yönetim herkese indirim yapcam dedi.kabul etmeyen gitsin dedi.ilk fireyi verdik.sivok gitti ! vsvs takımın sorunu çok.samet aybaba değil mourinho gelse yapıcağı iş aynıdır takımın.takım bir yere kadar oynar lig 4.lüğü yada 3.lüğü.daha öteye gidemez bu oyunla.sorun teknik direktörde değildi.carvalhal ve havutçu boşuna gitti.samet aybabanın gelmesine sevindim hatta,ucuza mal oldu çünkü.yabancı biri gelse büyük bir miktarda para israf olcaktı.teknik direktör değil zihniyetin değişmesi lazım.

edit:birşeyi yazmayı unutmuşum:Yıldırım Demirören batırdı gitti takımı.bunu unutmamak lazım.takımı 5-10 seneye geriye götürdü.
  • michael jackson  (27.06.12 15:04:46 ~ 15:06:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.