[]

çalışmak istiyom ben

nerde ne yapılabilir lan?

sanki böyle büssürü kıyıda köşede kalmış iş var da haberim yokmuş gibi geliyo. çalışmak istiyorum yaz için falan. ama nerden başlıyım, nası yapayım bilemiyorum. aslında iş kovalamanın metodolojisini soruyorum lan.

not: yabancı dil var, istanbul'u da iyi bilirim. garsonluk felan dışında ne iş olsa yaparımcıyım şu an. garsonluk müessesini de küçümsediğimden değil, onu beceremem heralde. ondan.

o şekil.

 
real hipermarketlere başvur. kasa pozisyonuna arıyolardı part time.iş basit günde 4.5 saat çalışıyosun ayda 700-800 tl veriyorlar.ortamda güzel oluyor.secret yada yenibiriş te olacak ilanı.


  • Wolfware  (26.06.12 23:05:20) 
(git: kariyer.net)
veya (git: yenibiris.com)'a cv'ni bırak. sonra kriterlerine -eğer varsa- göre iş ara. bul ve başvur. iyi yada kötü illa ki dönüyolar.

  • imfhh  (26.06.12 23:37:03) 
abi nefret ediyorum öyle sitelerden. daral geliyo bana onları doldurmaya çalışırken. çıkar sokakta işçi lazım mı abi diye dolaşırım daha güzel gibi geliyo. neblim. ordan bana ekmek çıkmaz gibi


  • tahret muslugu  (26.06.12 23:38:14) 
ekstradan migros'un kurumsalından galiba satış danışmanlığı yada kasiyerlik başvurusu yaparsan kesin bişyler çıkar. bu sıcakta market serininde göt gezdirirsin. mis gibi iş.


  • imfhh  (26.06.12 23:38:17) 
real demiş bak aklıma geldi. carrefour'a da başvur. fakat carrefour internetten pek adam almıyor. ben gitmiştim fotoğraflı bir cv getirin dediler. eğer öyle elden verirsen cv'ni muhakkak değerlendirilir gibime geliyor. burdan tüm saçı sakalı kesmeye razı üniversite gençliğine tavsiyem olsun bu da...


  • klark  (26.06.12 23:54:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.