[]

digiturk play ile ilgili

digiturk play üyeliğimi giriş'ten premium'a yükselteceğim. dileceğim zaman yeniden giriş üyeliğine dönebiliyor muyum? denemiş arkadaşlar varsa cevap versin lütfen...




 
Tahsilatı direkt yaptıkları icin o dediğin olmuyor. Ayrıca canlı destekten ekstra bilgi alabilirsin.


  • aglak adam  (26.06.12 22:45:34) 
Bana 4 aylık ücretsiz premium geldi. O yüzden soruyorum. Şimdi açtırıp 5-6 ay sonra kapattıracağım. Satın alma sayfasında şu uyarı varda ondan merak ediyorum.

"Bu ücretin her ay otomatik olarak kredi kartımdan çekilmesini onaylıyorum.
Kampanya dahilinde ücretsiz aylardan yararlanıyorsanız kredi kartınızdan herhangi bir ücret tahsil edilmeyecektir."

Ayrıca canlı destek bir bot. İstediğim sorulara yanıt alamıyorum...
  • synche  (26.06.12 22:46:58) 
Aktarıyorlardi müşteri temsilcisine, botun cevaplayamayacagi sorularda.


  • aglak adam  (26.06.12 22:48:39) 
Ha ayrıca premium ile paket üyeliğini karistirmisim. Onda aylık kesim olabilir evet :)


  • aglak adam  (26.06.12 22:53:16) 
Neyse istediğim zaman üyelikler arası geçiş yapabiliyormuşum. Teşekkürler yardımın için.

Edit: Ben başıma gelecekleri biliyordum. Kredi kartımı kaydetti hesabıma. Şimdi üyelik modeli değiştirme seçeneği de kalktı, gözükmüyor. Üyelikten çıkmak için bin dereden su getirmezlerse iyi zamanı gelince.
  • synche  (26.06.12 22:56:38 ~ 23:13:53) 
Digiturk üyesiyim. Direk telefonla kapattırabiliyorum. Bunu sormuştum.

Muhtemelen digiturk üyesi olmayanlar için de fark etmez.
  • hatali sifre  (26.06.12 23:39:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.