[]

Mutluyken ne dinliyosunuz?

Eskiden Gogol Bordello dinlerdim mutlu olunca, sonra uzunca bi süre OHA NE MUTLUYUM GİDEYİM DE EMPİÜÇ DİNLEYEYİM diye geçmedi aklımdan.

Vega dinliyorum şimdi bazı şarkıları hoppidi hoppidi ritmli ama sözler "kopuyorum ah senin teninden, son güne kadar direnmişken". Allah muhafaza müziklerden liriğe geçerim, hoş olmaz.

Klaxons - Atlantis to Interzone parcası da aynı dogrultuda "NEFES ALMAK ÇOK HOŞ LAN" bi parca. Camera Obscura'nın da bazı şarkıları var oturduğu yerde dans ettiren aynı şekilde, lâkin onun da hüzünlü şarkıları var, şanslı olmam gerek hangilerinin neşeli olduğu konusunda.


Burda sizin devreye girmenizi istiyore. Youtube'dan falan neşveli bulduğunuz parçaların linklerini atabilir misiniz?

 
  • keltikfrost  (26.06.12 22:12:44) 
  • reverse engineer  (26.06.12 22:15:44) 
beirut dinle şarkılarından seçebilirsin. denendi %100 işe yarıyor.
yada şöyle bişi deneyebilirsin www.youtube.com

  • velespit  (26.06.12 22:19:08) 
  • cedilla  (27.06.12 06:29:46) 
gece boyu siki siki baba dinledim beirut'tan :)
beirut onceden de dınlerdım ama hıc gormemıstım siki siki baba caldıklarını.

  • hjarteblod  (27.06.12 09:20:34) 
  • bouraque  (27.06.12 15:22:11) 
ben mutluyken hair'in soundtrack'i "let the sunshine"ı dinlerim. (ya da onu dinlediğimde kendimi mutlu hissederim, bilmiyorum)

orjinal versiyonunu ama...
  • manonegra  (29.06.12 10:31:43) 
1 ay önce buydu www.youtube.com
şimdi bu www.youtube.com

  • işteöylebirşey  (29.06.12 10:39:07) 
www.youtube.com

bir hafta önce buydu, bugünü de editlerim kısa sürede.
edit: ben bu şarkıyla nasıl mutlu olmuşum yahu? benim mutluluk anında kafam güzelleşiyor olsa gerek. bütün gün şarkıyıda söyledim üstelik 'i can see you burning with desire for a kiss..' tövbeler olsun

bugün: www.youtube.com (en azından stresimi gideriyor.)
  • kırmızıkaşekaban  (29.06.12 10:45:55 ~ 10:50:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.