[]

htc hd2 yi bozdum anlayan varsa yardım edebilir mi?

htc hd2'de anten sorunu yaşadım, internetten araştırınca açıp kolayca yapabilineceğinden bahsediyordu, ben de telefonu açıp yaptım. şimdi anten sorunu yok, temassızlığı giderdim ama telefonu toplayınca ses gitti!?!?! ne zil çalıyor ne arayan olunca karşı tarafın sesini duyabiliyorum. abuk subuk bir durum tabi, muhtemelen bir jakı yerinden çıkarmışımdır diye baktım tekrar ama bir sorun yok. sonra kadıköye gittim, oradaki yedek parçacılar bişeyi yırtmışındır dediler, ne dediklerini de unuttum ayrıca nereye gitsem o parça da yok.. şimdi internetten araştırayım dedim ama yırtmış olabileceğim parçanın da adını unuttum amk.

velhasıl:
1. ben neyi yırtmış olabilirim?
2. kendim bunu tamir edemez miyim? o parça hiçbir yerde yok.
3. hacım parça için şuraya bak muhakkak diyebileceğiniz bir yer var mı? kadıköyde sora sora bir sürü yer gezdim, kadıköyde yok. telefonu bırakın parçayı 1 gün sonra getirtiriz filan diyenler var ama ne bileyim kıllandım.
4. napim ben şimdi?

 
ek bilgi: kulaklığı takınca kulaklıktan ses geliyor normal.


  • kartonpiyer  (26.06.12 21:42:35) 
anladım ne demek istediklerini. o yırtılan şeyi. dostum onu muhtemelen eski püskü bir hd2'den alabilirsin. yani yedek parça olarak.
tamiri ne yazık ki mümkün olmaz.
ctrlpda diye bir site var. oradaki arkadaşlar bu konuda sana yardımcı olabilirler.
ayrıca sana tavsiyem incredible s alman :) 700 lira civarına bulabilirsin ki çok sağlam bir telefon.
hd2'yi 450-500e elden çıkarabilirsin sanırım o halde.

(dediğin sorunu ben eski bir nokia'da yaşamıştım. telefon hala öyle. ses çıkmıyor. pert halde duruyor. uğraşmadım)
  • mahsunkul  (26.06.12 21:43:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.