[]

android goruntulu konusma

merhaba

simdi ben androidli telefona gecmek istiyorum artik. kafamdaki telefon da samsung galaxy gio. onu alacagim. ama benim acimdan tek bir derdi var bu telefonun. on kamerasi yok. simdi kiz arkadasim ulke disinda. onunla zaten skype'tan konusuyoruz. benim androidli telefon falan istememin sebebi de bu zaten. skype neyim kurabileyim. iste baska bir iki sebep daha var istememe. neyse dedigim gibi on kamera yok.

peki arka kamera goruntulu konusmaya izin verir mi? yoksa on kamera yok diye skype ya da benzeri programlar goruntulu konusmaya bastan izin vermezler mi?

yani goruntulu konusmayi illa yuz yuze konusmak olarak almayin. arka kamera calisacaksa o da isimi gorebilir. yeri geliyor bir yere gidiyorsun , kiza birsey gostercek oluyorum bilgisayar ac da goster falan zor oluyor. bazen yanina bilgisayari bile alamiyorsun malum.

dedigim gibi arka kamera ile goruntulu konusma yapilir mi?

 
skype de kamera seçimi vardı diye hatırlıyorum ama galaxy s düşünmez misin? fiyatları düştü baya gio'dan 100-200 daha pahalıdır ama farkı çok tabi.


  • lunedor  (26.06.12 16:09:06) 
benim daha kucuk telefonlara merakim var aslinda , galaxy s de dusunebilirim ama elinden tasacak telefon da istemiyorum. daha once dusunmedim galaxy s'i simdi bakacagim tesekkurler @lunedor.


  • harrage  (26.06.12 16:10:59) 
arka kameradan gorusmeyi saglayan yazilimlar gordum ama skype ustunden ayarlanip ayarlanmadigindan o kadar emin degilim (yuklu olmadigindan bakamadim).

bence gio'nun omru bitti artik. ona verilecek paraya biraz eklenerek daha iyi telefonlar alinabilir. s alinmasi mumkun degil 100-200 liraya onu soyleyeyim. anca alinsa alinsa w alinir. o da gayet guzel bir tercih olur.
  • entrapmen  (26.06.12 16:25:25) 
elimdeki android xperia neo v ile skype bütünleşince havada karada her şekilde hem on kameradan hem arka kameradan görüntülü görüşme yapıyorum.
-reklamlar bitmiştir-

skype android uygulamasında(eger telefondan telefona degismiyorsa) on veya arka kamera kullanma seçeneği mevcut.
  • nwnd  (26.06.12 16:33:21 ~ 16:34:14) 
Telefon destekliyorsa Google Talk'ın öyle bir özelliği var. Sanırım önde kamera olması lazım...


  • metal revolution  (27.06.12 03:23:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.