[]

ufak bir almanca çeviri

Im Sommer 1998 habe ich meine Lehre erfolgreich abgeschlossen", so beschreibt Jessica Dichta den Start in ihren Beruf. Sie arbeitet als Lokführerin bei RBH in Gladbeck. Lokführer und Lokführerinnnen werden in der Eisen- und Stahlproduktion, im Schienenfahrzeugbau oder eben im Bergbau gebraucht. Und können nach erfolgter Ausbildung natürlich auch im Personenverkehr arbeiten.

danke!


 
translate ingilizcesini böyle verdi:

In the summer of 1998 I completed my apprenticeship successfully, "is how Jessica Dichta the start of her career. She works as a train driver at RBH in Gladbeck. Engineer and Lokführerinnnen in the iron and steel production, rolling stock, or just used in mining. And after training course can also work in passenger service.

Thank you!
  • balik kraker  (26.06.12 14:09:54) 
Böyle bir şeyler olmalı, terimleri kendim çevirdim ama.

“1998 yazında eğitimimi başarılı bir şekilde tamamladım.” şeklinde anlatıyor işe başlangıcını Jessica Dichta. Gladbeck’te RBH (www.rbh-logistics.com) şirketinde makine ustası olarak çalışıyor. Bay ve bayan makine ustalarına Demir- ve Çelik üretiminde, Raylı araç yapımı ya da aynı zamanda madencilik gibi işlerde ihtiyaç duyulmakta. Ayrıca başarılı bir öğrenim sonrası tabii ki yolcu taşımacılığı alanında da çalışabilirler.
  • clementine the tangerine  (26.06.12 14:15:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.