[]

Koli Temini

Taşınacağız da, bol miktarda büyük koli lazım. Üsküdar - Kadıköy civarında koli alabileceğimiz bir yer bilen var mı? Misal belki bilen vardır, geçen seneye kadar Kısıklı'da vardı koli satan bir yer, kapandı. O tip bir yer soruyorum. "Bakkallardan isteyebilirsiniz.." gibi şeyler söylemeyin sonra agresife çıkıyor adım ama satın almadan temin etmemize de yardımcı olursanız yine güzel olabilir.

Bir kucak dolusu sevgiler...


 
karşıya geçerseniz beşiktaş'ta alkım'ın yanından devam edin soldaki sokakları izleyin. kağıt ve temizlik malzemesi satan bir dükkan göreceksiniz; boy boy koli bulabilirsiniz orada.


  • yardimci  (15.10.08 13:26:51) 
www.kolici.com

ayrıca eminönünde satılıyorlarmıs, hepsiburada da varmıs. dün eşim anlatıyordu, biz de koli derdindeyiz çünkü,arıyoruz tarıyoruz.
  • bordeaux  (15.10.08 13:42:41) 
koctas varsa oralarda bulunuyor.


  • bryan fury  (15.10.08 20:05:13) 
Kadıköy Şifa Hastanesi'nin bir üst sokağında (internet kafelerin olduğu) bodrum katta koli depolayan ve satan bir adam vardı. Belki hâlâ oradadır. Bir sorun oradaki kağıt ambalaj satan dükkana. Depo dediğim, adam sanki hazinesine indiriyor sizi, böyle Nosferatu'nun ini gibi. Hesaplıydı da. Oralarda ise hâlâ tabii...


  • danimarkaprensi  (16.10.08 04:32:08) 
Yakınlarınızdaki bir koçtaş mağazasının mal kabul bölümüne gidiniz. Mal kabule mağaza girişinden değil de etrafından dolaşarak gideceksiniz. Mesai saatleri içinde giderseniz ya da çok geç kalmazsanız muhakkak bulursunuz aradığınız kadar koliyi. Girişte mal indiren görevlilere rica ederseniz yardımcı olurlar muhtemelen.

Kolay gelsin.
  • dyna  (16.10.08 08:55:39) 
Koli kutu vs. arayan arkadaşlar www.kolici.com adresine bir gözatın isterseniz adamlarda her türlüsü var inceledim fiyatlarda bauhaus a göre gayet düşük..


  • Strawberyy  (28.04.11 20:38:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.