Giriş
(11)

bronz bronz

tipta vurulan muhendis
bronzlaimak için şu ankara topraklarında ne yapmalı?bronzlaştırıcı önerisi, şunu kullan bak feci bronz oluyorsun, etkisi uzun sürüyor efenime söyliyim falan filan diyebilecek bir yiğidin tavsiyesi ile aranıyor.ilan değil, bizde böyle, ilanvari yani, böyle bizde.
bronzlaimak için şu ankara topraklarında ne yapmalı?
bronzlaştırıcı önerisi, şunu kullan bak feci bronz oluyorsun, etkisi uzun sürüyor efenime söyliyim falan filan diyebilecek bir yiğidin tavsiyesi ile aranıyor.
ilan değil, bizde böyle, ilanvari yani, böyle bizde.
0
tipta vurulan muhendis
(26.06.12)
güneşsiz bronzlaştırıcılar iğrenç oluyor deneme bence, kiremit rengi gibi oluyor ya çok fena.

bronzlaşmaya yardımcı yağlar kremler var onları kullan. belki solaryum.
0
coralblush
(26.06.12)
daha bugun muhabbeti gecti.. havuc ozlu bir krem varmis .. gunes kremi.. "zenco oluyormussun abi" diyerekten ballandira ballandira anlatti ofisboy..
0
bigman
(26.06.12)
solaryumu düşünüyorum ama bilmem ki, zararlı falan diyorlar ya, daha tam bir araştırmadım onu. kaliteli bir yer bulmak lazım bir de onun için.

bigman, neymiş ki o kremin adı?
0
🌸tipta vurulan muhendis
(26.06.12)
"cok methedilen uzum bagina kucuk sepetle gideceksin" adami oldugum icin cok can kulagiyla dinlemedim acikcasi..

yarin sorarim aslana..
0
bigman
(26.06.12)
kremler riskli iş. eşit sürmen lazım rengi tutturabilmen lazım. solaryum bul sen.
0
rayde
(26.06.12)
hawaiian tropic bronzlaştırıcı zımbırtıları işe yarar genelde ama extrem bronzluk için kola+zeytinyağı, ankara ortamına uymaz tabi vıcık vıcık anca deniz kenarında işe yarar.
0
irbat
(26.06.12)
bigman, unutmazsan sor bakalım neymiş.
yine solaryuma kalacak gibi iş. peh
0
🌸tipta vurulan muhendis
(26.06.12)
zuilla, yapma, deme öyle, deme, dur, niyetim kremden yanaydı. :/
0
🌸tipta vurulan muhendis
(26.06.12)
yappış yappış olur kola, ıy. korkutma söyle yahu.
0
🌸tipta vurulan muhendis
(26.06.12)
müsait olduğunuz bir gün birkaç saatinizi ayırıp güneşlenebileceğiniz bir havuza gidin. ambre solaire'nin 9 faktörlü bronzlaştırıcı yağı var. bembeyazsanız önce yüksek faktörlü bir kremle bir saat kadar güneşlenin, sonra havuza girin (duş faslı filan var işte) ikinci safhada bu bronzlaştırıcı yağı sürüp yine bir-bir buçuk saat güneşlenin. mümkünse bu süreç saat 2'den sonra olsun. bu süreci birkaç kere tekrarlayınca gayet güzel bronzlaşırsınız.
0
marikaki
(26.06.12)
marikaki, doğru, haklısın esasında ama vakit bulmak zor, önemli. çok isterim doğrusu öyle yapmayı ama kolay, acele yoldan istiyorum.
0
🌸tipta vurulan muhendis
(26.06.12)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.