[]

güvenli avrupa şehirleri

bir kadının yalnız başına gidip de gece sokaklarında rahatça dolaşabileceği yerler nerelerdir sizce?

ekleme: özellikle çok bilinmedik şehir adları verebilirseniz sevinirim.


 
göçmen sayısı az ya da 0 sıfıra yakın olmasıyla orantılıdır sanırım. kuzeye çıktıkta rahatlık seviyesi artabilir.


  • eksi571  (26.06.12 00:29:14) 
hollanda, belcika, isvicre ve dort iskandinav ulkesi (danimarka, isvec, norvec, finlandiya)


  • servicio  (26.06.12 00:30:47) 
her şehirin varoş kısmı ve tehlikeli arka sokakları vardır. avrupa'da adı bilinen büyük şehirlerin şehir merkezlerinde bir sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum.


  • lunedor  (26.06.12 00:31:42 ~ 00:31:56) 
aslında sıkıntı yaşamak değil de olay, bilindik turizm merkezleri harici küçük şehirler gezebilmek :)


  • honeybunny  (26.06.12 00:34:17) 
göçmenin az olduğu ülkeler. belçika ve hollanda'nın ufak şehirlerinde gezebilirsiniz. kuzey italya aynen güvenli. almanya'nın ufak şehirleri.


  • faaip de oiad  (26.06.12 00:35:55) 
zürih
viyana
helsinki
kopenhag
stokholm

gibi şehirler... bilindik şehir daha güvenli olur bir de... ülke genelinde avusturya, isviçre, danimarka, slovenya olabilir.. az bilindik istiyorsan bu ülkelerin diğer şehirleri olabilir veya kuzey ülkelerinin başkentlerinin etrafındaki şehirler vs.

şu sitelere de bakabilirsin:
epp.eurostat.ec.europa.eu
epp.eurostat.ec.europa.eu
  • ermanen  (26.06.12 00:58:03 ~ 00:58:14) 
Avrupa genelde güvenlidir. Amsterdam'da geç saatlerde kızlar yalnız geziyordu. Prag çok güzel ama, bir kadın için ne kadar güvenlidir bilemem. Erkek olarak sorun yaşamadım :)


  • zizifos  (26.06.12 01:03:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.