[]

Buski fen işleri Bursa

Şöyle bir sorunum var: Alt komşu benden ona su sızdığını ve banyosunu mahvettiğini iddia ediyor, geçen sene bir damlaydı, bu sene güya mahvolmuş, tesisatçı çapırmktansa Buski'ye bildirim, onların ölçüm aletleri ile nerede arıza olduğunu bulmalarını sağlayıp onlara yaptırmak daha uygun olur, değil mi? Alttan demirlerin görüldüğünü ve çürümüş olduğunu iddia ediyorlar, ben henüz bakmadım ve komşunun daha önce ve her gördüğünde yaptığı terbiyesizlikten dolayı bakmayı düşünmüyorum.

Bu konuda bilgisi olan, deneyimi olan?


 
Simdi soyle birsey var; muhtemelen komsunun dedigi gibidir ama suyun damladigi yer degil de borunun neresinden sizdigi onemli. Ve bu da gozle tespit edilebilen birsey degil. İpince hortum bir kamera sallandirirlar genellikle tesisata ve oradan tespit edilir. Yalniz guzel yurdumuzda o kadar kotu iscilikle yapilmistir ki tesisatlar, inanilmaz detay cozumleriyle karsilasilir; bu da belki de sizintinin senden degil cok alakasiz yerlerden de olabilmesi ihtimali demektir (boyle bir durumda tespit ucretini kim sizdirma yapiyorsa o oder). Bu tespit islemi icin istanbulda kapilar 500 tlden acilir. Bursada raic nedir bilemiyorum-ki yine istanbulda su idaresine boylesi bir su kacagi tespiti yaptiramazsin, kufur ederler. Komsunun banyosunu mahvettiysen tamirati sana aittir. Kolay gelsin..


  • african rain  (25.06.12 23:16:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.