[]

eğlenceli oyun önerisi

merabaa. bana sadece şiddet temalı veya fazla vurmalı dökmeli olmayan bi oyun önerebilir misiniz? pcde oynanacak,oyun deneyimim pek yok. eğlenceli bişiler olsun,sıkmasın. neye baksam amacı sadece öldür kaç bilmemne. daha değişik konseptte şeyler yok mu hiç? önerileri beklerim,hoş kalınız.




 
portal 2
trine 2

  • ritu vs asas  (25.06.12 18:40:17) 
portal 2

wheatley'e az gülüp, glaDos'un sarcasm'ına az "vay amk" demedim.
  • shyzore  (25.06.12 18:49:40) 
portal 2'ye baktım.ya böyle elimde silahla dolaşıp paso bi yerleri vurmalı bi oyun istemiyorum. atıyorum guitar hero tamamen farklı bi şey, öyle değişik bişeyler yok mu? ona benzer olsun demiyorum yalnız,konsepti amacı farklı olsun demek istiyorum sadece.


  • aseton  (25.06.12 18:58:33) 
la noire,bully bunlar güzel gibi sanki


  • aseton  (25.06.12 18:58:55) 
portal öyle bi yerleri vurmalı bir oyun değil. konsepti çok değişik ve güzel. la noire ve bully' den de daha çok uyuyor ilk sorundaki isteklerine. bi bak derim ona. pişman olmazsın.

trine 2 ise acayip masalsı bir oyun.

ayrıca trials 2' de değişik bağımlılık yapıcı bir oyundur.
  • ritu vs asas  (25.06.12 19:06:54) 
portalda silah taşımıyorsunuz bir kere. puzzle türü bir oyun. ama oynayacaksanız ilkinden başlamanız daha iyi olur.

değişik konseptler için daha çok indie yapımlara yönelmelisiniz. veya armorgames gibi sitelerde flash oyunlar oynayabilirsiniz.
  • anonim yazar  (25.06.12 19:18:30) 
the sims 3


  • madman  (25.06.12 19:26:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.