[]

Yurtdışı Tatil

Tatil için bir haftalığına yurtdışına çıkacağım. Tur organizasyonları yerine kendi programımı yapabileceğim bir seyahat olacak.

Hangi ülke/şehir tavsiye edersiniz?

Siz olsanız hangisine giderdiniz?

 
Ben olsam ingiltereye ya da çine giderdim.


  • fuzuli  (25.06.12 16:09:56) 
yerınde olsam dırek mısıra gıderım. ben gidicem agustosun 20 sinde

www.nestravel.com
  • ramsesseum  (25.06.12 16:14:22) 
aynı şekilde kendi programımı yaptım, Hırvatistan'a gidiyorum temmuzun sonunda. 3 şehir gezeceğim.


  • nesilsiz  (25.06.12 16:14:26) 
tcdd interrail biletleri ile avrupa turu planlardım.
denk getirebilirseniz dönüşü uygun bir fiyata uçakla yapabilirsiniz.

hatta önce dönüş için ucuz avrupa uçuşlarına bakardım, bütün organizasyonu onu göre yapardım. hem trenle giderken pek çok yeri -uzaktan da olsa- görme şansınız olur.
  • balik kraker  (25.06.12 16:17:36) 
Deniz, kum, güneş olsun diye bir planım yok. Tek kriterim sıkıcı bir ülke olmasın. Gündüz gezip gece eğlenilecek bir yer uygundur. Tatilim kısıtlı olduğu için çok uzak bir ülke düşünmedim. İyi ki gitmişim dediğiniz yerler varsa paylaşırsanız sevinirim.

Cevaplarınız için teşekkürler ...
  • merakettim  (25.06.12 16:21:17 ~ 16:23:54) 
ist - amsterdam, roterdam,bruge, brüksel, paris- barcelona-madrid. ist

bütün bunu bir seferde yaptım. ödül millerle ist-ams mad-ist bedava bilet almıştım. aralarda otobüs tren ve ryanair kullandım. tek vize ile çözersin. maliyet de fazla olmaz. hostelde kalırısın.
  • gostak  (25.06.12 16:32:39) 
italya da cok guzeldir.


  • fraise  (25.06.12 16:43:20) 
cezayir'e git hacı. medeniyetin başladığı yer.


  • muslimovic  (25.06.12 18:36:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.