[]

skyrim hakkında 3 soru [büyüler evlilik ve magic resistance]

1) destruction lvl 51 oldu(kendimin 13) hala apprentice firebolt ve novice flames ile takılıyorum. daha sağlam büyüler nerden edinebilirim?

2) riverwood'daki general store'da bi herif var onun kız kardeşi ile evlendim fakat hatun ortalarda yok. eskiden dükkanda takılırdı evlendikten sonra yüzünü göremedim daha. nerden bulucam?

3) mal gibi gittim dark elf oldum %100 weakness to magic yapıştı peşime mage'lere karşı duramıyorum vazgeçemeyeceğim archmage's robes morokei maskesi ve savon arens amulet'in getirdiği özellikleri heba etmeden bu weakness hedesini kotarma şansım var mı enchantment filan ile? bracers ve boots kullanabilirim bunun için yetmezse +20 hp veren yüzük var ondan da vazgeçerim. bi yolunu buldurun be.


nası yapıcaz onları?

 
1) Büyü trainerları var bir sürü, Dragonsreach'te kale içinde sağ tarafta bir adam vardı, onun dışında College'de baya fazla olması lazım.
2) Çok büyük ihtimal evindedir. Senin evinde sana yemek pişiriyordur. :)

  • hamsiii  (25.06.12 14:39:57) 
1- daha sağlam büyüler, büyü okulundaki (The College of Winterhold) ustalarda satılıyor

2- evin varsa evine bak?
  • spider03  (25.06.12 14:40:09) 
ev yok da onun yattığı yer dükkanın üst katı benim de şey ev sayılıyor galiba archmages quarters var iki yere de baktım yok kimse.


  • cagdassalur  (25.06.12 14:42:55) 
1) winterhold'da college of winterhold'a git, onlar buyu satiyor, ordan alirsin. bakkalda cakkalda enhancementcilarda falan buyu tomelari var, onlari alip yeni buyuleri ogrenebilirsin, tomelar sagda solda sandiklardan falan da cikiyor, oralardan da denk getirebilirsin. sonra aban destruction perk agacina.

2) evin varsa evine gitmistir, git bi bak.

3) resist magic enchanti yapacan. bu enchant sadece shield amulet ve ring'e yapilabiliyor. enchant perkleri aldikca tekrarlayacan ki daha yuksek resist seviyeli itemlar yapabilesin. yok bunlara yapamam diyosan resist fire, resist frost enchant edebilirsin, bu ikisi yukaridakilere ek olarak boots'a da yapilabiliyor. enchanting'i 100e vurdurursan bi bota hem fire resist hem frost resist cakarsin ama ne dereceya kadar koruma saglar bilmiyorum.
  • jupiterianvibe  (25.06.12 14:47:04 ~ 14:48:17) 
yuh quest denk geldi kilisede buldum diyalog yarım kalmış. neyse eve yolladım yemek yapıyo şimdi.

faralda vardı ona gelmiş yeni büyüler aldım çılgın atıyorum şimdi.

bi de enchanting olayı çok karışık zaten magic resistance enchant'im yok henüz o yüzden ertelemeye karar verdim.

bi de teşekkürler hepinize.

edit: bu arada o weakness ırkan değil taşa yazıldıydım +%100 regen var diye onun şeysiydi şimdi hatırladım. belki kapatırım onu zaten %300 filan mana regen var toplamda
  • cagdassalur  (25.06.12 15:11:53 ~ 15:20:36) 
3- dark elflerin öyle bir zayıflığı yok yalnız? tam tersine, %50 fire resistanceları var. bir çeşit büyü, hastalık vsden etkileniyor olmayasınız? ekstra olarak büyü okuluna girişte size öğretilen kalkan büyülerini (adını unuttum) deneyebilirsiniz.


  • anonim yazar  (25.06.12 15:19:54) 
@anonim tam o aklıma geldi edit girdim demin taştan oldu o ya.


  • cagdassalur  (25.06.12 15:22:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.