[]

bu şarkı niye çok tutuldu ?

youtube'da 262 milyon kişi tıklamış:www.youtube.com bence iğrenç bi şarkı :D başı "daha dün annemizin" melodisini andırıyo vs.iğrenç iğreç.televizyonda görünce anında değiştiriyorum kanalı.




 
sözleri ve anlattıgı hikaye herkesin başına gelmiştir de ondan.
Sevgilisine "tamam ayrıldık ama neden böyle bel altı vuruyorsun, beni tanımamış gibi yapıyorsun, aşkına ihtiyacım yok ama insan olarak konuşabilirdik, evimdeki eşyalarını almaya bile arkadaşını gönderdin, artık sadece eskiden tanıdıgım birisin"

diyor.
Bu sözleri düşünmeyen, hissetmeyen, eski sevgilisi tarafından düşman gibi davranılmayan kimse yoktur herhalde.
  • cruseo  (25.06.12 13:21:05) 
@cruseo hocam hiç sevgilim olmadı desem cevabın ne olur peki ? hangi şarkıyı önerirsin ?


  • michael jackson  (25.06.12 13:22:37) 
yüzüklere dadanma da
dinledigin şarkı önemli degil.

www.haberturk.com
  • cruseo  (25.06.12 13:32:13) 
@cruseo yok hocam yüzüğü oraya takmam rahat ol aklımızı kaçırmadık;umarım ben de bi sevgili bulurum da;sevdiğim kızın parmağına takarım :)


  • michael jackson  (25.06.12 13:36:40 ~ 13:41:13) 
yuuhh hakkaten renkler ve zevkler tartisilmaz.bu sarki sevilmez mi ya.


  • alideemir1  (25.06.12 13:55:42) 
bu şarkı ilk izlediğimde 1.5 milyon falandı.
260 milyon'luk şarkı değil ama güzel yani, dinlerim
justin bieber'de 500 milyon izlenmiş, kaale alcak bir durum yok bu sayı işlerinde bence
duman bazı güzel şarkıları 400bin mesela.
  • dieselsingle2  (25.06.12 14:10:43) 
ilk dinlediğimde de hoşuma gitmişti, hiç sözlerine dikkat etmeden. benim sevdiğim yanı, önce sakin sakin başlıyor şarkıya, sonra patlıyor. o enerji katıyo insana. ayrıca melodisi de eğlenceli.


  • 26.11  (25.06.12 14:14:53) 
şimdi ilk defa dinledim hoşuma gitti benim.


  • basond  (25.06.12 14:49:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.