[]

detroitli kizil

bu adam kim? troll olduğu belli gibi ama olayı ne yani dinci mi kinci mi nedir? ismini sözlük dışında yerlerde bile zikrediyorlar.

edit: dinci derken ateizmi kötüleme aracı olarak kullanan ve şakirt taklidi yapan troller gibi mi demek istedim. yanlış anlaşılmasın.


 
troll değil. dinci değil de koyu dindar denilebilir


  • xvyz  (25.06.12 13:53:03) 
troll değil.


  • leadri  (25.06.12 14:15:21) 
beğenmediğin yazarı troll diye damgala hemen. bi bitmediniz valla ya.


  • arnatuile  (25.06.12 14:55:52) 
yazılarını detaylıca okumadım karması -300lerde olduğundan troll sandım. insanları damgalamak gibi bi niyetim de yok ayrıca. böyle algılayanlar için yapacak pek bir şey de yok.


  • isimsiz uye  (25.06.12 15:14:11) 
insanların kendilerine uymayan herkesi troll olarak nitelendirmesini korkunç buluyorum. kendisi din yüzünden devreleri yaktığını düşündüğüm pek çok kişiden biri.


  • i ve been mistreated  (25.06.12 15:31:17) 
sadece karmasına bakarak hemen troll demişsin işte. bu damgalamak değilse nedir ? neyse...


  • arnatuile  (25.06.12 15:36:39) 
sen 'beğenmediğin yazarı troll diye damgala hemen' yazmışsın, öyle biri değilim. sadece "karması çok düşük oldugundan troll 'sandım'" dedim.


  • isimsiz uye  (25.06.12 15:42:27 ~ 15:42:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.