[]

nikon l810

pek sevgili fotoğraf kurdu arkadaşlar;
Amerika'dan bir arkadaşım Nikon L810 model bir fotoğraf makinası hedaye getiriyor;benim sorum şöyle ki;hafıza kartı ve çanta getirmiyor adi çocuk:)
bunları UYGUN alabileceğim İSTANBUL'da nereler vardır?
şimdiden teşekkürler.

 
hayyamdaki dükkanlarda uygun fiyatlı bulabilirsiniz, öneri olarak lowepro' nun küçük modelleri iyidir. case logic' in yine güzel küçük çantaları var. hoşunuza giderse kata ve vanguard bakabilirsiniz. bunlar yüksek bedelli ancak iyi koruma sağlayan çantalardır. daha uygun fiyatlı olarak fencier/weifeng çantalara da göz atabilirsiniz. hafıza kartı olarak ta sandisc tercih etmenizi önerebilirim.
selamlar.

  • ohtararan  (25.06.12 11:55:25) 
hayyam'daki dükkanlar derken?ben fotoğraf konularına oldukça uzagımda nerdedir;mecıdıyeköyden nasıl gidilir.
teşekkürler
sevgiler.
selamlar.
  • chemnil  (25.06.12 12:00:39) 
:) tamam şimdi oldu. sirkeci tren istasyonunun yanında bir cami var, caminin tam karşısında kocaman hayyam pasajı diye yazıyor bulmanız zor olmaz. epeydir mecidiyeköyde işim olmadı, o sebeple vasıtaları bilmiyorum ancak eminönüne gidin gerisi kolay. şu yolu biliyorum birtek, mecidiyeköy-taksim metro ile, funiküler ile kabataş, tekrar tramvay ile sirkeci. daha kestirmesi vardır muhakkak. bu bahsettiğim çantaların hepsi olmamakla beraber, mesela caselogic çantalarını satürn, teknosa, darty gibi yerlerde de bulmanız mümkün.


  • ohtararan  (25.06.12 12:54:40) 
hmm eminönü sirkeci tarafları ise biliyorum nasıl gidileceğini;
çok teşekkür ederim.
son bir soru alacagım butun hafıza kartları bu modele uyar değil mi?
  • chemnil  (25.06.12 17:31:13) 
uyar, sandisc class 4 alsanız olur, fiyatı da uygundur bu modelin. 8 gb' si sanırım 30-35 lira civarı olması lazım.


  • ohtararan  (25.06.12 17:40:28) 
son bir soru daha özür dileyerekten;8 gb yeterli olur mu kaç fotoğraf kapasitesi olur?teşekkürler çok çok.


  • chemnil  (25.06.12 17:53:04) 
1000 karenin üstünde alır. bana kalırsa 4gb iki tane kart alın, çekim yaparken yarı yarıya kayıt yapın. bu kartlar pek güvenilir olmuyor, kazaya gitmesin fotoğraflar. bir de her yedeklemeden sonra muhakkak makinenin menüsünden karta format atmayı ihmal etmeyin.

estafurullah, aklınıza takılan herşeyi sorun çekinmeden.
  • ohtararan  (25.06.12 17:58:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.