[]

spor sorusu (arnord şıvayzeneger yazmayı bilsem pm atıcam)

spora yeni basladım 1 haftada 3 kez gittim son gittiğimden 2 gün geçti ve yarın tekrar gidicem ama bacaklarımın arkası çok ağrıyor simdi gidip cardio ile zorlarsam daha da beter olur mu? hamlık kötü bişi :(




 
Fazla zorlama ağrı geçsin bir daha yapmaya başla.(Bilgim yok yorum)


  • chiko06  (25.06.12 01:05:30) 
protein al. zorlama ama ısıt orayı.


  • bugünlerden geriye bir yarına gidenler  (25.06.12 01:05:40) 
arnild usta muhtemelen "no pain no gain" derdi =)

agriyacak tabii ki. su an omuzlarim inanilmaz agriyor. kolumu kaldiramiyorum.

agri dayanilmaz haldeyse cok zorlamissiniz demektir. bu gittiginizde daha hafif bir seyler yapin. ustune basamayacak veya yuruyemeyecek kadar agriyorsa yarin gitmeyin, agriniz hafifleyince gidin ve yeniden gittiginizde daha hafif bir program uygulayin.

edit/ekleme: agri ile protein arasinda bir baglanti yok. ustune zayiflamaya calisiyorsaniz protein almayin.
  • entrapmen  (25.06.12 01:08:35 ~ 01:09:04) 
Hamlığın geçene kadar idare edeceksin, meyve tüketmeye bak, günde 2 kez duş al, 2 yumurta beyazı ye, ağrı varsa gitme, bu dediklerim ağrılarının hızlı geçmesi için yardımcı olur, ağrıların geçmeden spor yapmaya çalışma.


  • disfircasiyimben  (25.06.12 01:09:35) 
laktik asit biriktigi icin agri hissediyorsun.. antremanlardan sonra acma germe hareketlerini hakkını vererek yapmalisin ki birikme olmasin..

bu gittiginde baslamadan iyice isin.. sonra basla ve bitirdikten sonra acma germe yi sakin ihmal etme..

su anda sikinti veriyors bir asprin at agzina ya da ılık duş rahat uyumanı sağlar..
  • bigman  (25.06.12 01:10:47) 
aa evet spor hocası da aspirin al demisti unuttum ben onu
bu arada bugüne kadar 5 farklı salona gittim hiç biri de bana ısınma hareketi falan yaptırtmadı
ama dısarıda arkadasımla kosacağım zaman bana ilk olarak ısınma hareketi yaptırtıyor
salonda niye yaptırtmıyorlar anlamadım
hamım diyorum daha 3. günümde 6km hızla kosturdu adam beni dizlerim yandı hep :(
  • neira  (25.06.12 01:14:07) 
aklinizda bulunsun.. vucudunuzu normal isleyisinden farkli bir yola planli olarak sokacaksaniz.. spor olur, esya tasima olur, daga tirmanma olur, baska tempolu is olur.. mutlaka ama mutlaka ısının.. aksiyon bittikten sonra da acma germe yapip kaslari rahatlatin..


  • bigman  (25.06.12 01:18:31) 
isinma onemli gercekten. ister kosacak ol, ister agirlik altina gir. en az 2 dakika isinma hareketi yapmak vucudun acisindan onemli.

basit isinma hareketleri yapsan yeter. kaldi ki normalde arkadasin yaptiriyormus, zaten oradan biliyorsundur. daha iyi hissedersin hareket sonrasi.
  • entrapmen  (25.06.12 01:32:05) 
spordan sonra muz ve bol su derlerdi bizimkiler


  • bugünlerden geriye bir yarına gidenler  (25.06.12 01:48:36) 
protein alma sakin.ilk 3 ay onerilmez.


  • yusufist  (25.06.12 02:05:18 ~ 02:08:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.