[]

teledünya vs digiturk vs d-smart

her kafadan bir ses çıkıyor. biri memnun bir menun değil. hangisini bağlattıracağıma karar veremedim.

maç falan izlemem. asıl izlemek istediklerim belgesel ve müzik kanalları. tabii ki hd kanallar da bol olsun. üç aşağı beş yukarı aynı olduklarını biliyorum ama birisi "digiturk'ten çektiğimi kimseden çekmedim" diyor, biri "allah düşmanımın başına d-smart vermesin, durmadan kopuyor" diyor. kararsız kaldım. bi yardımcı olsanız?


 
teledunya : bulundugunuz bolgedeki altyapisi onemli.. kimi yerde hicbir sorun yaratmazken, kimi yerde cok sorunlu.. bunu da cevrede kablonet kullananlardan ogrenebilirsiniz..

digiturk ve d-smart : ikisinin de sizi musteri degil bir para kapisi olarak gordugu kesin. bir farklari yok. hizmetten cok ne kadar para odediginiz daha onemli.. digiturk de 13 belgesel kanali var 3 u hd.. d smartta 12 belgesel kanali var 2 si hd..

digiturk de futbol var.. malum.. dsmartta avrupa sampiyonalarindan kasiyor..

muzik ve radyo kanal sayilari da bildigim kadariyla hemen hemen esit..

digiturk daha once kuruldugu icin biraz daha tebrubeli ve pazar payi varmis intibasi var..

onun haricinde ikisi de ayni.. ama bekleyelim biraz uydu uzmani bir kac kisi gelir birazdan ya da ben yazarken gelmistir..
  • bigman  (24.06.12 19:09:24) 
digiturk. müzik ve eğlence paketiyle belgesel paketi alıyorum, 12 lira da giriş paketi, etti sana 20 lira. 12 ay taahhüt verdim, hd kanalları da izliyorum. 10 lira daha veriyorum, aynı kanalları yatak odamda da izliyorum. yakın bi arkadaşım da teledünya hd hizmeti alıyo, ne vh1 ne mtv, ne digiturk radyoları, ne e! falan hiçbirini izleyemiyor.hele hele müzik izlemek istiyosan, mtv live hd için digiturk. hatta digiturk almaya karar verirsen "arkadaşını getir ikiniz de 1 ay fatura ödemeyin" tarzı kampanyadan yararlanalım birlikte.


  • like it or not  (24.06.12 19:38:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.