[]

europa universalis 3

sabahtan beri aptal aptal forumlarda geziyorum. adamlar öyle sitelere upload yapmışlar ki yüklemek mümkün olmadı. torrentten indirdim bi tane içinde yığınla zip dosyası var read me metninde ise sadece 1 dosya varmış gibi konuşmuş adamlar. çıkart daemon tools'a ekle tamamdır diyor. napıcam bi oynayamadım yardım edin.




 
dosyaların uzantılarını yazsana. onlardan birini daemon tools a ekleyecen.


  • vartuhi  (24.06.12 18:34:48) 
.bin olanlar değil mi? değilse bile(yığınla birbirine benzer zipten 1 tanesini dışarı çıkartıp denedim) ben zipten çıkan 2 dosyayı da denedim olmadı. daemon hata verdi.


  • nickimin hakkini veremedim  (24.06.12 18:36:19) 
yok .bin değil. şimdi aklıma gelmiyor. o zaman en iyisi hepsini tek tek sokmaya çalış. sanki .nfo gibi bişeydi ama bilemiyorum.


  • vartuhi  (24.06.12 18:37:40) 
zip halindeyse daemon tools'a gerek yok. setup dosyasını çalıştır, gerisi gelir zaten.


  • tahrik olmusken objektif olamam  (24.06.12 18:39:12) 
zipli dosyaları bi yere çıkar, büyük ihtimalle onlar büyük bir dosyanın sıkıştırılmış hali.


  • repins  (24.06.12 18:46:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.