Giriş
(3)

aöf öğrencisine akbil indirimli mi?

1lisan1insan
4 yıllık aöf iktisat okuyanlar öğrenci akbili alabiliyor mu?şehir-istanbulnot: arkadaş 1 aylık bir staj için istanbul'a gidiyor. normalde başka bir ünide okuyor ama öğrenci belgesini almayı unutmuş oradan o yüzden aöf'ninkisini kullanmak istiyor.
4 yıllık aöf iktisat okuyanlar öğrenci akbili alabiliyor mu?
şehir-istanbul

not: arkadaş 1 aylık bir staj için istanbul'a gidiyor. normalde başka bir ünide okuyor ama öğrenci belgesini almayı unutmuş oradan o yüzden aöf'ninkisini kullanmak istiyor.
0
1lisan1insan
(24.06.12)
bildiğim kadarıyla aöf okuyanlar da akbil alabiliyor..
0
mchslmdnc
(24.06.12)
evet aöf'de olur bu arada internetten değil gidip elden başvursun 5dk alır.
0
hitsumo
(24.06.12)
@hitsumo
elden almak daha kısa sürüyorsa güzelmiş. her başvuru merkezi elden veriyor mu ki?
0
🌸1lisan1insan
(24.06.12)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.