[]

sırt ve göğüs kılları

İlk önce iğrenç başlık için özür dilerim.

Bunun standardı nedir? Kısa bir tatil için Alanya tarafına kaçtım, en kıl yumağı olan (olabilecek) adamların ön ya da arka taraflarında kıl ya çok az, ya da hiç yoktu.

Dışardan estetik olarak kıl yumağından daha iyi durduğu kesin (cinsel anlamda demiyorum), bunun yaygın olan versiyonu nedir?

Üst tarafı komple kıldan arındırıp parlak gezmek mi gerek (eğer düzgün vücut varsa ve göbek yoksa), yoksa kıl yumağını kısaltmak mı daha iyidir?

Kadın tarafında bunun hoş gören versiyonu hangisidir?

edit : hangi yöntemi uygulamalı

 
Erkeğim. Erkek arkadaşları kılsız olanlar hâricinde tüm tanışlarım kıllının daha otoriter durduğunu söylüyorlar.


  • Dunedan  (23.06.12 21:41:35) 
şöyle sorayım o zaman, yaz ayları dışında, yatak odası dışında karşı cins bizim kıllarla pek muhattap olmuyor. Bütün sene kıllar fora gezip, sadece yaz tatilinde kıllardan kurtulmak çözüm müdür?


  • bonjurkes  (23.06.12 21:42:32) 
Kısaltılmış daha uygun sanki. Pasparlak hele de havuz, deniz kenarında yağlanmış erkek görüntüsü otomatikman gay, yumuşak gibi çağırışımlar yapıyo bende. :) Adama bak bizim gibi gelirken ağda yapmış fln diye düşünüyorum. Hoş değil bence yani.


  • buzbebek  (23.06.12 21:45:40) 
baklavalar belli oluyorsa al gitsin. erkekler gay dese de hatunların ağzının suyu akıyor, kız arkadaş çevremden biliyorum :D hatta çok az kirli sakal ile beraber kombo olabilir.


  • yons  (23.06.12 21:59:51) 
kaslı bir er kişiyim. baştan aşağısında kıl yok. tatil beldelerinde turist zaten boldur. onlar da kılsız seviyor tahmin edersin ki. türk kızlarından da olumsuz tepki almadım.


  • shyzore  (23.06.12 22:10:15) 
goril gibi olmadıktan sonra sorun değil sanki. alınınca komik duruyor yaw. hele ki kaçamak yapmayı düşünüyorsan o kıllar traşlandıktan sonra diken diken oluyor. tiksinç

not dişi kişi
  • hersheyss  (23.06.12 22:56:09) 
kısaltmak daha iyi bir fikir ama çok uğraştırır çünkü çok hızlı şekilde uzayacaklar sürekli kesmen gerekecek.


  • summerisle  (24.06.12 01:36:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.