[]

250 liraya nasıl geçinilir?

yok, bu ay az param kaldı 350 lirayla napıcam ben şımarıklığı değil.

ciddi ciddi, mahalleden bir komşu var, haftalık 150 liraya bir lokantada bulaşıkçılık yapıyor. ve üç çocuğu var bu kadının. çocuklar ilk okula ve liseye gidiyor. kirası 300 lira. hadi 50 lira da su elektrik telefon olsun 350 lira. geriye 250 lira ve 4 kişi kalıyor. başka bir harcamaları olmasa(bana çok zor geliyor bilmiyorum mümkün mü). tüm ay ucuz sebze ve makarna-bulgur pilavı yiyerek mi geçiriyorlar? gerçekten anlam veremiyorum. acaba ben mi haberim olmadan üst sınıfa geçtim yoksa bunların farklı bir gelirleri mi var?


 
eti, kolayı, cep telefonu, internet faturasını düşünce kıt kanaatın da altında yaşanır.


  • heritage  (23.06.12 21:12:06) 
Kredi kartından asgari ödeyerek geçiniyordur belki. Patlar bir zamandan sonra oda gerçi.


  • daddy  (23.06.12 21:12:12) 
üstadım devletten yada bir hayır kurumundan bir yardım görmüyor olmaları çok çok düşük bir ihtimal, bunuda hesaba katıver, bu durumdaki bir anneyi çevirecek kaymakam olduğunu sanmıyorum bu ülkede, yani heralde bir yerden destek görüyordur.


  • tck35  (23.06.12 21:14:21) 
durum gerçekten dediğin kadar vahimse kaymakamlığa, belediyeye gitsinler. belli miktar maddi yardım ve erzak yardımı yaparlar her ay.


  • benbuhayatın  (23.06.12 21:15:37) 
Bim


  • Harpp  (23.06.12 21:40:31) 
belki iyi kötü bahşiş ya da çalıştığı yerden yardım alıyor olabilir, çocuklardan biri veya birkaçı burs alıyor olabilir, akrabalaından biri yardım ediyor olabilir. ufak tefek para kazanacağı başka işler yapıyor olabilir, haftasonları temizlikçilik, bakıcılık veya dantel vs.


  • orpheus  (24.06.12 01:47:34 ~ 01:48:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.