[]

Musluk tamircileri

MErhaba ey Mariolar Luigiler;
evin mutfak muslugu damlatıyor lakin musluk sanki ici acılmamıs diye yapılmıs gibi.

Hırdavatcıya gittim abi icini acıp bataryayı getir ki nasıl olacagını bilelim ,icindeki bataryanın degismesi gerekiyordur dedi.
Dedigine gore muslugun bir yerlerinde bir vida var onu gevsetip bataryaya ulasabilirim ancak bizim gizemli alette oyle bir vida bulamıyorum.

Var mıdır bu muslugun icinin nasıl acılacagını bilen? Tarif edebilecek olan?

Prenses bekliyor malum :)

 
resimden çok net anlaşılmasa da o takım büyük ihtimal tek parça küresel sistemdir. yani sökerseniz hepsini sökmeniz gerekir ve büyük ihtimalle sonuç yenisini almakla sonuçlanacak.

not: tamamını sökmek istiyorsanız lavabonun altına eğilip oradaki bağlantıları açmalısınız.
  • angelofdeath  (23.06.12 19:15:34) 
muhtemmelen, musluğu açar şekilde yukarı doğru kaldırın, alttan bakın oralarda minik bir vida görebilirsiniz.
2. yol ise, lavabonun altından tüm musluğu söküp götürün
www.uzmantv.com
  • kisa  (23.06.12 19:29:01 ~ 19:29:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.