[]

Bu laptop nası beyler?

www.vatanbilgisayar.com

bi kusuru pürüzü var gibi görünüyor mu?
sözlükte biri işlemcisine laf etmiş de anlamadım neyi kötülemiş.

 
2670QM eski nesil işlemcidir 3ncü nesil ivy bridge işlemcili almanı tavsiye ederim ama şu an pahali biraz daha beklemelisin
3610QM ,3612QM, 3615QM bunlarda ivy bridge lerin kodları

  • baknedicem  (23.06.12 15:24:16 ~ 15:25:54) 
4-5 ay önce 837 modelini aldım. Sadece harddiskleri farklı. Özellikleri gayet iyi. Memnunum. Isınmıyor. Ağırlığı büyüklüğüne göre normal. Ekran çözünürlüğü biraz daha yüksek olsaydı fena olmazdı ama ben neredeyse her zaman harici monitöre bağladığım için sorun olmuyor. Zaten çizim falan yapmayacaksan yüksek çözünürlük o kadar da gerekli değil. Pili de kullanımına bağlı olarak 5 saate kadar dayanıyor. Çoğu zaman dışarı çıkarken adaptörünü yanıma almıyorum.


  • Fahrrad  (23.06.12 15:28:01) 
@baknedicem: beklersen bir yeni model daha çıkar. yani 3. nesil ivy bridge ucuzladığında 4. nesil peydah olacaktır. =)
Elektronik ürünlerde vakit kaybetmeden ürünü almak ve maksimum seviyede kullanmanın en ekonomik yol olduğunu düşünüyorum.

  • Fahrrad  (23.06.12 15:29:59) 
@Fahrrad:Aslinda konu fiyat olursa haklısın pek düşmüyor ama Genelde ertelenmiş bu tip ürünlerde ilk çıkan sürümlerde ufak tefek hatalar oluyor (forumlarda fanla ve termal macunla ilgili sıkıntılar olduğu yazıyor)
beklemek lazim en azından 3615QM ler iyice piyasaya yayılsın kullanıcı görüşleri nasil görmek lazim

  • baknedicem  (23.06.12 15:48:58) 
Ya şu önümüzdeki 5-7 gün içinde alacağım laptop. Bu da bu fiyata göre bulabildiğim en yüksek özellikli olanı, max 1800-1850 lira bütçem var laptop için. O fiyat aralığındakilerde i7 işlemci yok neredeyse. keza ram açısından da yüksek bu.

edit: kampanyası bitmiş birisi kafama sıksın tşk
  • hjarteblod  (23.06.12 16:10:12 ~ 25.06.12 02:29:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.