[]

[LYS-3] Nasıl geçti panpalar?

Soru başlık falan...




 
sayısalcı olmama ve hiç çalışmama rağmen toplam 71 tane işaretledim, coğrafyada boşum yok..


  • yatagants  (23.06.12 13:32:17) 
edebiyatta eleyici birkaç soru vardı.çok fazla eser içeriği sorusu vardı.paragraf sorularının şıklarında da yorumlama vardı.

iyi gecti diyelim.
  • spesifikasyon  (23.06.12 13:32:39) 
ben de sayısalcı olmama ve hiç çalışmamama rağmen 71 tane işaretledim. coğrafyada 2 boş var.


  • esenbogan  (23.06.12 13:33:36) 
sayısalcıyım,boşum yok bakalım artık


  • saqopanner  (23.06.12 13:45:56) 
Oha lan TM'ci olup ben mi tereddütteyim bir tek?


  • uyku inadim inat  (23.06.12 13:50:58) 
ben geçen sene sayısal hazırlanmıştım ve çok çok rahattım, fena bi sonuç gelmemişti. bu sene ise tmden hazırlandım ve stresle girdim sınava, beklediğimden kötü geçti.

özellikle edebiyat soruları zor sayılırdı, özellikle eser soruları. coğrafyada da birkaç şüpheli soru vardı. sonuç olarak bi TM'ci olarak benim de için rahat değil.
  • pas atsaniza lan  (23.06.12 14:08:56) 
edebiyatve coğrafyada 1 boş var.


  • sofrabezi  (23.06.12 14:14:24) 
sayısalcıyım, hiç boş bırakmadım umarım patlamam.


  • bendensin  (23.06.12 15:06:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.