[]

yol ayrımı

daha önceden burada bahsettiğim bir hatun vardı. ilgili-ilgisiz arası bişeydi. neyse buluştuk, konuştuk falan. 3 senedir ne olduğu belli olmayan bir arkadaş-sevgililik durumu varmış. ama birlikte değiller, sadece yakınlar, iyi anlaşıyorlar falan. beyanı bu. bu arada iş ortamından başka birisi kendisini davet etse kabul etmeyeceğini iletti. yani bir miktar güveni var bana karşı.

ben kendisini daha yakından tanımak istediğimi söyledim, net bir cevap alamadım. öylece kaldı. daha sonra netten görüştük ve onu kendime yakın gördüğümü belirttim ama ondan beklediğim ilgiyi göremiyordum. o ise beni kendisine çok yakın görmediğini iletti. tabi ki görüşmelerimiz olacak zamanla ama hoop diye birisiyle yakınlık kuramam dedi. ben de, ben senin yanında olmaktan seninle bir şeyler paylaşmaktan mutlu oluyorum ama eğer sen hiç bir şekilde, asla bana karşı böyle hissetmeyeceğini düşünüyorsan bunu da bilmek isterim, ona da eyvallah dedim.

bunun üzerine, saçmalama böyle bir şey düşünseydim zaten açıkça söylerdim merak etme dedi. biraz daha konuştuktan sonra sohbet bitti.

şimdi benim önümde iki seçenek var, ya bana yakınlık duymadığını söylediği ve beklediğim ilgiyi göremediğim için ondan tamamen uzaklaşacağım, ya da bazı şeylerin zamanla olacağını söylediği için onun güvenini kazanmaya çalışacağım çünkü beni gerçekten pek fazla tanımıyor ve tanıdıkça ısınacağını düşünüyorum.

açıkçası ona aşık değilim ama hoşuma gidiyor. yanında olmak isterim doğrusu.

evet a dostlar, bu durumda sizce ne yapmalı?

 
bence beklemelisin. dediği gibi hop diye yakınlık kurarsa bence asıl o zaman problem vardır. yavaş yavaş tanıyın birbirinizi. biraz zaman geçtikçe yine sorgularsınız aranızdaki ilişkinin rengini, ona göre de yolunuzu çizersiniz.


  • artikbenimdebirvolvomvar  (23.06.12 00:32:47) 
abi hop diye yakınlık kurmasında ne gibi bir sakınca var yav. iki kişi de istedikten sonra neden yakınlık olmasın. belli ki tam gönlü yok, ben de ona hodri meydan dedim, kesinlikle ilgilenmem diyorsan söyleyebilirsin şeklinde, çünkü diğer türlü umutla yaşamak daha fena, o da böyle düşünmemem gerektiğini söyledi. beni de çelişkiye düşüren bu oldu. ya gerçekten beni tanımadığı için tam olarak güvenmiyor o yüzden kapıyı tamamen kapatmadı, ya da ilgi göstermemden hoşlanıyor ki umarım bu değildir.

bir de yakın bir kız arkadaşı var, onunla muhakkak konuşuyordur bu konuları. kaç kez aklımdan geçti ama çoluk çocuk işine dönmesin diye sormak istemedim. ama bana söylemediği şeyler olabilir diye de merak etmedim değil.
  • novotni  (23.06.12 00:39:09 ~ 00:41:17) 
abi kızı zorlama. aranızda belli ki bi iletişim var. senin yaptığın kıza "çıkak mı?" demek gibi bişey. fazla üstüne gitme bundan sonra. niyetini belli ediksin zaten. bazı soruların cevapları sadece evet ya da hayır değildir. ilişkiyi dillendirme daha fazla. takılın. tamam mı?


  • syangela  (23.06.12 01:36:54) 
kız ne yapacagını bilmiyor. seninle vakit geçirmekten hoşlandığı belli ve seni kaybetmek istemiyor. sakin ol. azıcık kendini geri çek, tamamen değil ama, seni tanımasına izin vermelisin çünkü. kafası karışık kızın.


  • 65 derece  (23.06.12 11:13:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.