[]

vücuda yapışan sakız nasıl çıkarılır

Evet sevgili sakız severler. 2 yaşındaki bebemin boynuna yapışmış sakız kalıntısını çıkaramıyorum. onun canını acıtmadan o kalıntıyı oradan nasıl temizleyebilirim. var mı bir bildiği olan?




 
buz sürüp sakızı iyice katılaştırarak çıkabilir.

ama bence saçlarına yapışma gibi bir risk yoksa, rahatsız da etmiyorsa ellemeyin. vücut kendisi 1-2 gün içinde uzaklaştırır zaten kendisine yabancı olan maddeyi.
  • kibritsuyu  (22.06.12 17:33:33) 
annem eşyaya yapışınca buzdolabına koyuyordu ama şimdi çoçuğu buzdolabına koymak olmaz.o yüzden soğuk su dene.


  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (22.06.12 17:33:46) 
yöntem 1:

sakızlı bölgenin üzerine fıstık ezmesi bocalayın ve bir süre durmasını sağlayın. sonra tırnağınızla nazikçe çıkarmaya başlayın. yumuşadığı için kolayca çıkması lazım.

yöntem 2:

üzerine vazelin sürün. zamanla düşer.
  • ermanen  (22.06.12 17:38:52 ~ 17:42:31) 
bebe yağı?


  • balik kraker  (22.06.12 17:41:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.