[]

müzik gene tavsiye mavsiye

placebo dinliyorum ben. ama sürekli. yeni takıntım oldu. 14ünde sevdim, 18imde nefret ettim. şimdi bağımlı oldum. bunun yerini alacak bir şeyler istiyorum.

the bravery'yi beğendim mesela, she wants revenge de güzel. ama daha çok istiyorum. müziği basit riflerden olsun ritmli olsun. post-punk electronic dance punk olur. bilirsiniz sizler.

evet, last fm ve musicology'yi biliyorum bunun dışında bir tavsiye istiyorum.

 
arctic monkeys, kasabian, muse, wolfmother, bloc party, oasis, franz ferdinand, glasvegas, hot hot heat, kaiser chiefs, snow patrol vs. sevebilirsin gibime geldi. bildiklerin vardır içlerinde illa ki bilmediklerini dene mesela arctic monkeys - leave before the lights come on klibinin de linkini vereyim izle. şahane klip. =)
www.youtube.com

  • deadstar  (13.10.08 15:31:50) 
white rose movement ve chikinki adlı grupları deneyebilirsiniz.cuk oturmuyor istediğiniz şeye ama belki hoşunuza gidebilir.


  • withered  (13.10.08 17:13:43) 
sneaker pimps seversin.


  • mortifera  (13.10.08 18:24:20) 
klaxons.. maximo park.. ratatat.. ve benzerleri..


  • air guitarist  (10.07.09 10:16:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.