Giriş
(4)

Sünger yatak

lightblue
Selam cylonlu hemşerilerim, bu arkadaşınız yerde yatmaya alışkın olduğundan ve dahi ana ocağından uzakta olduğundan bir adet sünger yatak edinmek istiyor. Sünger dediysek, bildiğiniz sünger, hani çekyat döşemesinde filan kullanılanlardan. Yataş vb'nin yataklarını önermeyin, denendi. 10 cm kalınlıkta
Selam cylonlu hemşerilerim,
bu arkadaşınız yerde yatmaya alışkın olduğundan ve dahi ana ocağından uzakta olduğundan bir adet sünger yatak edinmek istiyor. Sünger dediysek, bildiğiniz sünger, hani çekyat döşemesinde filan kullanılanlardan. Yataş vb'nin yataklarını önermeyin, denendi.
10 cm kalınlıkta, 200x100 ebatlarında bir sünger İstanbul'da, (tercihan Avrupa yakasında) nereden alınır? Bi buldurun be.
0
lightblue
(13.10.08)
herhangi bi koltuk kaplayan koltukçularda vardır?
0
buffy de vampir sayilir
(13.10.08)
ikea da var, tam dediğinden, kaplanmış filan hem
0
kara kadife
(13.10.08)
eminönü'nde de bulunur.
0
flyalone
(13.10.08)
Zeytinburnu civarindaki sanayi sitesinde (nerde oldugunu tam hatirlamiyorum) o sungerleri cop diye atiyorlar. Copten tertemiz sungerleri alabilirsiniz valla. Cift kisilik yatak olur o sungerlerden ben size diyim. (Hepsi temiz olmuyor tabi ama en azindan kullanilabilir duzeydeydiler ben gordugumde)

Not: Ben bunlari goreli baya zaman gecti. Artik olmayabilir. Ikea bana da mantikli bir cozum gibi geldi, ucuzdur iyidir gidin ordan alin mis gibi. Ama bir gun sungere ihtiyaciniz olursa da buralardan belese bulabilirsiniz iste aklinizda bulunsun diye soyledim.
0
vita vinum est
(13.10.08)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.