[]

Arabama çarptı...

günaydın. sabahın köründe park alanında biri arabama çarptı. işe gireceğiz. büyük bir firmada çalışıyoruz. tanımıyorum ama aynı yerdeyiz. neyse indik dedim napıcaz şimdi? abi al bu kartım. akşam hallederiz dedi. tamam dedim. bastım gittim park ettim. tutanak mutanak hiçbir şey tutturmadım. sadece çocuğun sözüne güvendim. şimdi ne olur en kötü ihtimalleri sıralayınız :(

büyük ihtimalle yan çizmez ama, tedirginim...


 
Aynı yrdeyseniz yine görürsünüz aynı kişiyi ve aracı. Dolayısıyla bişi olmaz dont worry be happy.

Plakaya bakmadınmı?
  • poseidon1  (21.06.12 08:55:59) 
günaydın,
akşam konuşursunuz, bir şekilde aranızda rapor tutar gerisini sigorta şirketine bırakırsınız.
içiniz rahat olsun
  • sli  (21.06.12 08:58:11) 
En kötü ihtimalle adamı bulamazsın. Adam park halinde çarptıysa veya park halinde çarptı demeye müsait bi' şekilde çarptıysa öyle dersin kaskoya onlar karşılar.


  • onexey  (21.06.12 09:02:20 ~ 09:15:14) 
plaka?


  • Laplace  (21.06.12 09:16:13) 
adamın kartını aldım. kaskom yok benim. arabayı alalı 5 gün oldu. aracın muayenesini yaptıracaktım bu gün :(


  • markasiz  (21.06.12 09:48:30) 
adami bulursun, sorunu da cozersiniz rahat ol.


  • madman  (21.06.12 09:49:30) 
Sıkıntı olmaz aynı yerde çalışıyorsanız.Bana ufak bi tır çarpmıştı 4 günlük güzelim ford fiestaya herif döndü gidiyor.zar zor indirdim arabayla tırı aynı yere çektirdim.Sonra fotoğraflarını çektim tutanağı tutturdum kimlik ehliyet fotokopilerini aldım.Ama tanımam etmem.sende sıkıntı olmaz.


  • seindfeld  (21.06.12 10:25:00) 
plakasını alacaksın abi...plakasız olmaz. tutanaksız da olmaz.


  • raki masasinin degismez adami  (21.06.12 10:37:35) 
eğer adamın yalnızca zorunlu trafik sigortası varsa park yerinde oldu kaza demeyin. bazı firmalar sorun çıkarabiliyor. yolda oldu filan diye çizin tutanağa. kasko varsa sıkıntı yok ama.


  • elikası  (21.06.12 11:10:25) 
oncelikle arac muayenesi yoksa tutanak falan tutmayin. zaten polis cagirma ihtimali kalmamis o nedenle polis cagirmayin demiyorum. muayenesi gecmis arac kullanmak zaten ceza gerektirdigi icin hem ceza odemek zorunda kalirsiniz.

eger hasar kucukse ve karsi taraf sigorta yerine odemeyi kendisi yapacaksa her turlu anlasma yoluna gidin.

en kotu olacak ihtimal adam sizin icin araba carpip kacti diye bilir :) bu nedenle kaza tutunaka tutulmasa bile araclarin kaza yerindeki fotograflarini cekmek gerekir.
  • helenart  (21.06.12 11:12:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.