[]

şu polisleri tek tek görevden uzaklaştırırlarmı?

bu gün gördüm bu olayı.pek gündem takip etmiyorum;

haklarında olumsuz bişeyler yazmayacağımki yarın öbürgün biz de maduruz dışlandık hakaret uğruyoruz filan derler. cezası hafifler filan.

neyse, ben utandım bu insanlarla aynı memleketi paylaştığımdan. cezaları ne olur bu görevlilerin.

hayır, mümkün olursa bi gün gidicem buralardan. tüm ülkeler vizeleri kaldırdı. sanki "kaçın ordan" diyorlar artık. sadece sınırı geçice tükürsemmi tükürmesemmi diye danışıyorum.


video: video.milliyet.com.tr

 
uzaklaştırılsalar güvenlik görevlisi olacaklar, yine karşımıza çıkacaklar.


  • naylonlee  (20.06.12 23:40:06) 
  • aeroflot  (20.06.12 23:40:40) 
hiç ama hiç bir şey olmaz bunlara


  • nop  (20.06.12 23:42:09) 
açığa alındı 5 polis


  • partizan  (20.06.12 23:46:25) 
bu polislerin isimlerini ve görev yaptıkları yeri ciddi ciddi açıklayacaksın halka. onlara en büyük ceza o olur. etik midir, insani midir diye düşünmeyeceksin. bu polislerin nasıl yaptıkları insani değilse ver abicim isimlerini, yerini dayak nasıl atılırmış göstersinler.


  • srdr  (21.06.12 00:01:56) 
o olayin icinde baska isler var hemen onyargiyla saldirmayalim adam askermis restlesmisler alirsin alamam yol verdi kestim kavgasi ayrica dam ters yoldan gelmis polis durup dururken durdurmamis dikkat edin aslinda dovulen adam ters yola girip baskasinin hayatini tehlikeye sokuyor ama polisler gaza gelip saldirinca suclu oldular islem yapmalari gerekti


  • iplikci  (21.06.12 00:11:13 ~ 00:13:20) 
@iplikci abicim önyargı yok, görüntüler ortada. işlem böyle yapılıyorsa ben de bir bok bilmiyorum afedersin. ne kadar haksız olursa, kim olursa olsun. bu yapılan nedir birader allahını seversen? yapma etme gözünü seveyim. polisleri savunma şimdi burada.


  • srdr  (21.06.12 00:19:28) 
@iplikci

bence canlı yayında hepsinin sülalesine tek tek küfretse. hatta bu da yetmese içlerinden 2 sini de öldürse..diğerlerinin de tüm sülalesine tecavüz etse ve tüm bu olanlar tüm dünyada "tıklanma rekorları" kırsa bu yapılanı doğru kılmaz. polisin görevi bu değil. polisin görevi yere düşen adama bu kadar vurmak değil.
  • miucee  (21.06.12 00:22:14) 
iplikcinin yoruma katılıyorum. adam hatta israil ajanıymış, mossad ve cia ortak çalışması ile türkiye'de faaliyet yürütüyormuş. fbi tarafından da ciddi bir finansal destek sağlanıyormuş. ayrıca adam pkklıymış, komünist, ateist ve satanist olduğu da gelen duyumlar arasında. son olarak arkadaşlar uyanık olalım masonlar ülkeyi bu hale getirdi. türkiyedeki bor madenleri var ya bor madenleri hep bunları almak için yapıyorlar. döven polislerin bir suçu yok.


  • dimitrakopulos  (21.06.12 00:23:43 ~ 00:24:06) 
kurallara uymazsan sonun böyle olur, "medeniyyet" dediğin böle olur demek istiyor herhalde sayın iplikçi


  • platipus  (21.06.12 00:37:37) 
bizim konuştuğumuz insanın suçunun ne olduğu veya gerçekten suçlu mu olduğu değil. Çünkü saldıran polise karşı kendini savunmak için vuran insanlara bile görev başındaki memura darp den cezaları veriliyor. Konuşulan ayıplanan durum ise sözde saygın bi kurumun uniformasını giyip görevi başında insanlara işkence etmesi, üstüne üstlük bunu kimsenin garipsememesi. televizyon kanallarının olağan bir durummuş gibi haberlede vermesi, yerin yerinden oynamaması, insanların sokağa çıkıp dengeyi sağlamaması.


  • naylonlee  (21.06.12 01:37:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.