[]

Tamam zayıflayacağız ama kola, gazoz yerine ne içelim?

Tamam niyet ettik, göbeği eriteceğiz. Koşu, tempolu yürüyüş falan neyse yapacağız onları da. Çayımızda kahvemizde şeker kullanmıyoruz 1-2 senedir. Ama şu gazoz, kola yerine ne içeceğiz arkadaşım? Dimes, vb... kutu meyve sularından hangisini içmeliyiz? Kimi konsantre, kimi şekerli. Doğru yanıt hangi marka ve modeli?

Su seçenekler dışındadır.


 
ayran
maden suyu

  • holy diver  (20.06.12 15:55:56) 
Soda için.
Taze sıkılmışlar dışındaki meyve suları da pek masum değil.
Soda bayıyorsa tat katmak için meyve sularından az miktarda katabilirsiniz.
Alışınca limonlu soda her yemeğe, her ortama uyuyor.
Afiyet olsun..
  • pitcheuse  (20.06.12 15:56:31) 
Meyve suyu kilo aldirir diye biliyorum. Sudan sasma.


  • african rain  (20.06.12 15:57:10) 
aman hocam hazır meyve suyu falan icme, gazozdan coladan asidi dışında pek bir farkı yok, ayran falan iç onların yerine


  • primetime  (20.06.12 15:57:14) 
soda içebilirsin ama sade olmalı. diğerlerinde glikoz-fruktoz şurubu vs var. evde filansan içine meyve katabilirsin, ya da evde yapılmış reçelden bi kaşık (çay kaşığı) atabilirsin aroma verir.

meyve suları deli gibi kalorili. içeceksen şekersiz olanlarından iç.

aromalı sular yapabilirsin evde.

ayrıca çay. buzlu çay iç. ice tea değil ama. onu da mümkünse evde yap. farklı farklı bir sürü tarif bulabilirsin internette. ya da starbucksta filan bi çay iste, buzlu olsun de. kahve için de geçerli aynı şey.
  • dasher  (20.06.12 15:58:27 ~ 15:59:12) 
limonata yap evde sürahi sürahi onu iç (az şekerli tabi)


  • sir gawain  (20.06.12 16:01:00 ~ 16:01:36) 
su ya da maden suyu içeceksin. kilo vereceksen başka şey içmeyeceksin.
az şekerli limonata olabilir bir de.

  • goldentitan  (20.06.12 16:14:54) 
soda içmeyin. kimse içmesin.
suyun içine karbondioksit gazının sıkılmış haline "soda" deniyor.
sağlık açısından hiç bir faydası yok.
  • holy diver  (20.06.12 16:33:37) 
su seçenek dışındaysa, taze limon damlatılmış şekersiz su içilebilir, hem ferahlık verir hem de sadece su içmemiş olursun.

meyvesuyu: kesinlikle olmaz. şeker dolu içi, sağlıklı filan değil.
  • in vino veritas  (20.06.12 16:40:57 ~ 16:41:23) 
ayran, ok da tutar.

meyve sularının şeker ilavesiz olanlarını tercih edebilirsiniz. dimesin portakalı fena değil, %100 portakal olan, premium. ama bu da kalorili sonuçta yine de.

soğuk su - kaloridir yani hem kalorisi yok hem de soğuk olduğu için vücut ısısına gelebilmesi için kalori harcatır. azıcık tabi:)

iceta nin greentea olanının kalorisi o tarz içeceklere göre düşük, 100 ml 27 miydi neydi.
  • april12th  (20.06.12 18:27:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.