[]

diş apsesi patlatmak

çektirmediğim 20lik dişim apse yaptı. top gibin böyle. şimdi ben onu iğneyle patlatırsam çok mutlu olacakmışım gibi bir his var içimde. onun içinden sivilce gibi bi sıvı çıkacak ve acı geçecek. doğru mu bu his?




 
acı tam geçmeyecek bu bir.

iğne değdirme bu iki.

elinle patlatıp zevkine var, bu da 3. (3 rakamla bak kıymetini bil)
  • hope ender  (19.06.12 01:58:30) 
elle kavranacak gibi değil yahu. yarım top diyelim.


  • sarper361  (19.06.12 02:00:51) 
yapma ne yaptın.apseli dişi doktor çekmez bile. kana karışan iltihap adam öldürür,abarttım mı bilmiyorum ama çok tehlikeli neticede.millet binlik antibiyotikleri keyfinden içmiyor.


  • kenryuyudover  (19.06.12 02:01:06) 
elle bi taraftan ittirince o içindeki sıvı diğer bi yana toplanır, o toplandığı taraftan patlar. sıkıp patlatamassın sivilce gibi tabi.


  • hope ender  (19.06.12 02:02:32) 
çok riskli sakın yapma. öyle patlatmayla olsa diş hekimleri salak mı günlerce antibiyotik kullandırıp hastalara geçsin diye beklerler mi. onlarda patlatıverip işlerine bakardı, değil mi.


  • merena  (19.06.12 08:48:30 ~ 08:49:23) 
bir diş hekimine muayene ol öncelikle. çoğu muayene için ücret almaz hatırlatayım, seni yönlendirir en azından. bir antibiyotik bir de gargara verir muhtemelen. apsesi düzelir.
benim de çıkmayan son dişim var bu aralar ufak ufak zorluyor, 2-3 gün fena canım yandı doktora göründüm andorex diye bir gargara verdi 2 gün sabah akşam kullandım acı-ağrı falan kalmadı. ne salakmışım diyorum ilk gün görünsem canım yanmayacaktı.

  • vincenzo  (19.06.12 10:36:45) 
diş apsesini patlatacak olursan doğal seleksiyon gerekeni yapacaktır


  • kahveci  (20.06.12 16:40:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.