[]

Hangi Kontakt Lens Güzel?

Merhaba,

Sözlük'te gördüğüm kadarıyla Acuvue Oasys en beğenilen, en rahat ve sağlıklı olduğu söylenen lens.

Bundan daha iyisi yapıldı mı peki? Purevision, Acuvue Advance, Air Optix filan bu kadar beğenilmemiş sanki.

 
Denemeden almayın lens. O çok övülen Acuvue Oasys benim gözlerimi mahvetti. Purevision kullandım, Air Optix şu an kullanıyorum ve ikisinden de inanılmaz memnun kaldım. Göz hastanelerinde birer çift sağlayıp test ettiriyorlar genelde, kendinize en uygun olanını keşfedip öyle alın mutlaka.

Kolay gelsin.
  • jesterdancer  (19.06.12 01:25:17) 
acuvue oasys gözümü en çok yakan lens olmuştu. genellikle özellik eklendikçe rahatsızlık artabiliyor (bende en azından öyleydi). hemen hemen bütün lensleri denedim hatırlayabildiğim kadarıyla en rahatı yazıldığı gibi purevision idi.


  • african rain  (19.06.12 02:49:55) 
oasys beni de yamultmuştu zamanında, purevision kullanıyorum ben. air optix te rahatsız etti beni.


  • roket adam  (19.06.12 03:19:29) 
bana da sadece acuvue oasys yarıyor mesela. test etmeden almayın gerçekten kişiye göre değişiyor.


  • ruicosta10  (19.06.12 03:38:01) 
www.lensmarket.com tester gonderiyor ucretsiz. Fiyatlari da uygun. Ben lensimi oradan aliyorum. Purevision kullandim, bilgisayar basinda nahvediyodu gozumu, kesinlinle duramiyordum. Ama oasys takinca oh be dunya varmis dedim, ilk defa gozumde lens oldugunu unutur hale geldim.


  • trachemys scripta elegans  (19.06.12 07:54:07) 
oasys'ten purevision 2 hd'ye geçtim. hd falan değil ama daha rahat.


  • 9kuyruklukedi  (19.06.12 09:51:13) 
ben yıllardır acuvue oasys kullanıyorum. arada görüntü bulanıklaşıyor ve gözlerimi sulandırıyordu. purevision hd, night & day ve air optix aqua hakkında gördüğüm olumlu yorumlar sonucunda bu 3 lensi de denedim. fakat 2 saatten fazla gözümde tutamadım. mecbur yine oasys'e dönüş yaptım. gün gelecek daha iyisi çıkacak diye bekliyorum :(


  • thebitterend  (19.06.12 10:33:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.