[]

iPod Album Kapagı

ipod touch kullanıyorum elimle tagledigim album kapaklarında siyah ekran cıkıyor. bir tarafında kapak gozukuyor tek sarkıyı seciyorum siyah ekran ya da tam tersi bazılarında ise hiç gozukmuyor ekledigim album kapagı. itunes te kontrol ettigimde ise bir sorun yok. artworkta gozukuyor album kapagı ne yapabilirim var mı boyle bir dertle karşılaşan nasıl çözebilirim. oto tagleyen programlarla sorun olmuyor ama butun albumleri de tagliyemiyor. 7-8 Aydır kullanıyorum son 1 aydır falan var bu iş. Restore demeyin tekrar jailbreak tekrar şarkıları at ömürünü yiyor.




 
albüm kapaklarını winamp ile mi yolladınız? ben öyle yaptığımda böyle olmuştu. restore yapmadan onu çözmenin yolu artwork'lerin tamamını sıfırlayıp tekrar atmak oluyor. bu seferde itunes üzerinden koyun kapakları.


  • tom riddle  (11.10.08 16:38:03) 
itunes üzerinden kapak koyarken şarkıların tag'lendiği pencerede değil de, "albums" kısmına dönüp albüme sağ tıklayıp "info" gibisinden seçeneğe tıklayıp, artwork'ü oradan koymak lazım. o zaman ancak albümün artwork'ü oluyor. öbür türlü şarkı artwork'ü olmuş oluyor.


  • co2s2  (11.10.08 17:17:53) 
eğer bahsettiğiniz benim anladığımsa, şöyle deneyin.

hani albümlerin şarkıları bölüm bölüm gözüküyor ya, o bölümlerin başında (yanında) da albüm kapağı gözüküyor. o albüm kapağının üzerine sağ tıklayın, ınfo'yu seçin, albüm artwork'ü eklemeden önce aşağıdaki "add" "delete" tuşarından delete tuşu basılamaz şekle girene kadar delete edin, ve albüm kapağını yeniden ekleyin.

bende bir kere bunun gibi bişe olmuştu o zaman böle bişe yaptım, işe yaradı. umarım sizinkinde de işe yarar.
  • kucukkiz  (11.10.08 19:23:14 ~ 19:24:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.