[]

Not dilenmece - Yüzsüzlük Çelişkisi

2.sınıftan 3'e geçmeye kastığım şu günlerde her bir nota ihtiyacım var. Tam sınırlardayım. Bir derste vizem 40'tı. Final de pek parlak geçmeyince hocaya mail attım. Kalacak olsam bile notumu FD (45-50 arası) yapmasını rica ettim. FD olunca yine kalıyorsun ama not ortalamana 0.5x3(3 = dersin kredi sayısı) puan kadar etki yapıyor. Bugün açıklandı. 64 almışım finalden. Çok iyi çok güzel ama bu sefer de yepyeni bir derdim oldu. 54.4 ortalamadan DD ile geçtim bu dersten. 54.5 olsa DC gelecekken DD geldi. Yani ben hocaya 0x3 yerine 0.5x3 olması için mail attım. Şimdi 1x3 geldi ama finalim 64 yerine 65 olsa 1.5x3 kadar puan gelecekti. Şimdi ben bunun için hocaya bir daha mail atsam çok ağır bir yüzsüzlük mü olur ? Bir de hocanın bunu bilerek yaptığını da düşünüyorum aslında. Hani "Geç ama DC ile geçmeyi hak etmedin. DD ile geç." diyerek özelikle mi yapmıştır sizce de ? Çünkü 64 yerine 65'i her hoca verir. Bu kadın DC'yi hak etmediğimi düşünerek 64 verdiyse saygı duyarım ama ya yanlışlıkla yaptıysa diye de içim içimi yiyor. Sizce napsam ?




 
siktir et, geçmişsin zaten. Seneye derslere daha güzel çalışırsın yükseltirsin


  • aspo  (18.06.12 17:56:02) 
Yüzsüzlüğün önde gideni. Abartma istersen.


  • ahmetcan44  (18.06.12 18:00:31) 
at at kesinlikle durumu anlat, bu otu aldim, siz de yardim ettiniz, cok tesekkürler acaba bunu da yapabilir misiniz de.en fazla nayn der yani.


  • serabetan  (18.06.12 18:05:51) 
öğrencilik yıllarım geldi aklıma. lisede su gibi bildiğim ve yaz tatillerinde sürekli kullandıuğım (iş icabı) autocad'ten, üniversitede ilk vizede 20 (r14 uygulama sınavı yaptı) almıştım. ikinci vizede sabah uyanamadığım için sıfır aldım. hoca autocad'i bildiğimi bildiği için finalde 90 al geçiririm dedi.
final sonrası bir yerde çap ölçülendirmesini yarıçap olarak koyduğumu farkedip kafayı yemiştim. ama o zamanlar hocaların mailleri olmuyordu bizde. öyle hocanın karşısına geçip de not isteyemezdik. notlar açıklanana kadar beklemiştim.
sonuç: 99.
ama şimdi bu imkanların varsa değerlendir bence. yaz maili.
  • bu hikaye bitti mi  (18.06.12 18:14:09) 
benim bi arkadaş 1.80 lerde sürünüyodu geçen yıl. üstelik tüm derslerini de bok götürdüğü halde tüm hocalara yavşadı yüzsüzce. kalan dersleride yaz okulunda öyle böyle ne yaptı etti geçti. hiç birşeyden korkma. ayrıca ben bu ff notunu harbiden anlamış değilim kalan adama fd versen ne olur, yaralı parmağa işesen 2'side ff vermiş amına koduklarımın neyse fazla uzatmayım. swh swh


  • buzzer  (18.06.12 19:24:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.