[]

Wireless Adaptör Anten Sorunu

Merhaba Arkadaşlar;,

Evde masaüstü bilgisayarımda resimdeki wireless adaptörünü kullanıyorum. Markası Keysmart antensiz bir model, bu nedenle yan odada olan modemden sadece 1-2 derece çekim gücü var (zaman zaman 1 mbit'e düşürüyor hızı) bu yüzden resimde sağ tarafta görünen anten kısmına lehimle bir parça monte etmek istiyorum. Bunun için kullanacağım en uygun malzeme ne olabilir. İnce bir bakır telle deneme yaptım bir işe yaramadı. Elimle o kısma dokunduğumda çekim gücü 2 derece daha artıyo. Yani kendimi anten yaptığımda sorun yok ama kendimi oraya lehimlemem zor. Benden başka uygun bir malzeme söyleyebilir misiniz :)


 
radyoların arkasında gelen kablo antenler iş görebilir.


  • swallowed arsenic  (18.06.12 15:00:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.