[]

PES için PC'de joystick tavsiyesi

Merhaba,
PC'de pes oynuyorum fakat 20 tl ye bir kol aldım geçenlerde. hemen bozuldu bir tuşu.. şöyle, kullandığınız ve tavsiye edeceğiniz bir marka var mı?

not: bir kaç jostick denedim bazısında adam kaçırma tuşu çalışmıyor, bazısında kolun arka tarafındaki tuşlara basmak falan zor oluyor falan o yüzden kullanıpta tavsiye ettiğiniz varsa alacağım.

 
(bkz: logitech f310)

50-60 lira civarında.

logitech precision gamepad vardı 20 tl civarında ama artık bulunamıyor.
  • baldur2  (18.06.12 11:49:03) 
x5 tech'in birebir sony joystick yapısında olan joystick'ini almıştım. 4-5 3 sene falan dayandı sonra arkadaşımı verdim hemen bozdu. Ama çok sağlam joystickdi. Saydam mavi birşey. O zamanlar 18 tldi.

urun.gittigidiyor.com
  • chiko06  (18.06.12 11:51:01 ~ 11:51:35) 
dandik bir şey alacağına orijinal sony ps2 kolu al. 40 lira civarı galiba. bir de ps2 usb dönüştürücüsü al.


  • benaslindayohum  (18.06.12 12:47:40) 
@benaslindayohum -1,

ben böyle yaptım 30 liraya kol aldım, 10 liraya dönüştürücü. dönüştürücü denen illet kolun parasını geçti, ayda bir bozuluyor, çok sağlam olanından da alsan dandiğinden de alsan bozuluyor. kablosuz kol almayı düşünüyoruz bu ara, bakalım hayırlısı.
  • trajikomix  (18.06.12 13:28:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.