[]

alanya 101

Selamlar,

Yarın Antalya'ya uçakla gidiyorum oradan Alanya'ya geçecem, tek tabanca takılacam. Yalnız sormak istediğim bir kaç soru var

1-) Antalya Alanya arasında sanırım minibüsler varmış ulaşım için. Antalyalı bir arkadaşıma sorduğumda 10-20 lira arası birşey olması lazım ücreti dedi. En mantıklı seçenek minibüse mi binmek? Fiyat olarak bilen eden var mı, çünkü arkadaşım son fiyatı ne oldu bilmiyorum dedi. Minibüs dışında alternatif var mı ucuz olan? Pegasus falan servis kaldırıyor mu alanya tarafına parasıyla

2-) Alanya'da genel olarak ne yapılır? 3 geceliğine oradayım, çok fazla vaktim olmayacak yani, bildiğim bir kale ve mağara var. Gündüz kahvaltı sonrası deniz falan, öğlen zaten dışarda durulmaz, öğleden sonra da otelin havuzuna falan girerim, akşam da otelde bir süre takılıp dışarılara akarım diyorum. Arada bi gün mağara ve kaleyi görürüm belki diyorum. Daha mantıklı bir plan var mı?

3-) Gece hayatı hareketliymiş Alanya'nın. Robin Hood diye bir mekan tavsiye ettiler. Dam sorunu olur mu? Dışarda içecekler pahalıdır, o yüzden kokteyl falan iç kocamanından onla idare edersin dediler. Bunun dışında düzgün bar, kulüp ya da gece hayatı ile ilgili bilmem gereken birşey var mı?

4-) Son olarak otel merkeze 1 km ötede, arkadaşım herkes orada yürür minibüsle uğraşmaz falan dedi ama, gece saatinde minibüs bulunur mu? Bardan falan dönerken? Minibüslerin çalışma saati falan nedir?

5-) Herşey dahil 4 yıldızlı bi otelde kalacam, kleopatra plajından denize girecem (denizi çok süper değil, taşlı falan diyorlar), genel olarak şunu yap, bunu et tarzı ipuçları verebilecek olan var mı?

6-) Tek tabanca gidecem, tek başıma orada sorun yaşar mıyım?

Cevap verenlere teşekkür ederim şimdiden...

 
1- Alanya yoluna çık otobüsünden minübüsüne her şey var. Binmeyeni dövüyorlar.
2- Alanya'da pek bir şey yok. Ama mağaraya kesin gidin.
3- Gece hayatını almanlar domine ediyor.
4- Gece de minibüs bulunur. Yarım otobüs minübüsler var.
5- Alanya'nın denizi de kötü.
  • iddaaci  (18.06.12 11:43:30) 
ekşideki alanya başlığını okudum, bir tane düzgün yorum görmedim, şimdiden canım sıkıldı yahu :/


  • bonjurkes  (18.06.12 11:45:19) 
bar/kulüp olarak robin hood dışında bak git burası güzeldir diyebileceğiniz nereleri var acaba?


  • bonjurkes  (18.06.12 11:56:49) 
queens garden'a takıl. iskandinavlardan seçersin..


  • bugysm  (18.06.12 17:30:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.