[]

aşırı hayallere dalıyorum.. uçuyorum arada.. kafa gidiyor mu ne.

edit: uzun ama okuyuverseniz?

ya :( sürekli "sadece hayalperest" biri olduğumu düşünüyordum.

Ama bu gün farkettim -belki de ilk kez gerçekten umursadığım dinlemem/anlamam gereken bi konuşma vardı- hocam ben kafayı yemişim..

ben ayrı dünyadan yaşıyorum sizden.. biriniz bişey anlatıyorsunuz ya; bazen konu/bazen bi kelime dikkatimi çekiyor.. hop uçuyorum. birşeyler anlatıyorsunuz/gösteriyorsunuz/izliyorum ya. gram dinlemiyorum bazen komik bi senaryo yazıyorum... hatta gülüyorum da.

bazen çok kızıyorum; ama dövemiyorum da. cılız biriyim çünkü. yinede bi yerden bişeyler alıp/fırlatıp/elinize sıkıştırıp sizi bi tarafa itiyorum yere düşürüp üstünüze bişeyler yıkıyorum. kusursuz mu diye bakıyorum tüm ihtimalleri gözden geçiriyorum. (not: hayal bunlar kimseyle daha kavga etmemiş bi insanım)

ya da daha da korkuyorum, saldırmıyorum bile arkadaşınızın abaza bi arkadaşını facebook ta ekliyorum kız olarak. ordan arkadaşınızın birinden hediye gönderme bahanesiyle adresinizi öğreniyorum. evinize anneniz/babanız/kardeşiniz sizin yüzünüzden utansın diye başka bi şehirden postane ile dildo gönderiyorum evinize. (not: hayal bunlar kimseyle daha kavga etmemiş bi insanım)

bazen karikatür yazıyorum..bazen kendi kendime espriler yapıyorum. gülüyorum..bazen yüzünüze söylediğimden farklı bi cümle kuruyorum.. ordan sohbete 2 taraflı devam ediyorum. sizle gerçekte konuşurken farklı yöne doğru gidiyor. hayal dünyamda farklı yöne gidiyor..


sizle konuşuyorum bu sırada. çok hatırlamasamda dediklerinizi tatminkar cevaplar veriyorum heralde ki bu güne kadar hayatımı idame ettirmeyi başardım.

siz uykunuz gelince yatıyorsunuz ben inception'da ki makineye bağımlı olduğumdan yatıyorum. uyumayı sevmiyorum ama karanlıkta, kimse yokken daha güzel hayaller görüyorum..

bazen bişeylerin tadına bakıyorum. eğer kimse yoksa etrafta gerçekten bakıyorum tadı tahmin ettiğim gibi mi diye teyit için ki bunların %99u yenebilir şeyler değil..

adres soruyorsunuz misal.. sonra siz de gülümseyip neden güldün hayırdır diyorsunuz ya.. o sırada ben GTA 2 gibi üstten bakıp şehre gideceğiniz yola koşturuyorum sizi..

bazen kendime kızıyorum. bu konudan bahsetmiştim 2010 yılında yine burda: www.eksiduyuru.com


neyse manyakmıyım ben? şizofren yada paranoyak filan ya da filmlerdeki yıllarca babasından tecavüze uğrayıp kafayı yemiş katiller gibi filan olmayayım zamanla.


"doktora git":
sözlü insan ilişkilerim pek başarılı değil derdimi anlatmayı beceremiyorum o yüzden psikolog filan demeyin.. 2 kez gittim.cesaretimi toplayıp içeri giriyorum. ama kendi derdimi anlatamıyorum. bi arkadaşımın derdini anlatıyorum bende kendi derdimmiş gibi..daha sonra gidip arkadaşıma yardımcı oluyorum. kolay olmuyor aklımdan geçenleri anlatabilmek.. yine size soruyorum o yüzden..burayı yazdırıp vermem. ekleyeyim.

 
gel buraya kardeşim, bulamadığım ikizimsin..

hatta bunlar olurken gerçek hayattan koparım, odaklanır gözüm istemsizce bir yere. atıyorum sevgilimle konuşurken ilişkimizin devamından bahsetti diyelim, evliliğe kadar götürürüm aklımdan 2 saniyede. sonra o ilk cinsel ilişkimizi falan düşünürüm hemen bi heyecanlanırım :)) çocuğumuzun adını ne koyacağımızı düşünürüm, sonra kavga ederiz. hemen üzülürüm gerçekten de.

ya da ne biliyim birisi laf atar, aklımdan 3 saniyede hapise kadar götrürüm olayı ve gerçekten de yaşarım bunu kendim.
  • zaraeta  (18.06.12 01:31:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.