[]

kadın-erkek ortak tuvalet olsun mu ? (anket)

ortak tuvalet bize gider mi ? habertürkte şöyle bi yazı okudum:www.haberturk.com mesela mecliste bayan yerine kadın yazmışlar tuvalet için.ilerde bi adım daha ileriye gidip ortak olur mu ? soru bu arkadaşlar:tartışın.


ha bu arada bayan mı kadın mı ?

bayan desem kadın desene derler;kadın desem bayan desene derler.

"kadın" kelimesi niye ayıplı karşılanıyor ki bazı kesimde ?

 
türkiye'nin şu an içinde bulunduğu durum ile mümkün değil. yahu kadınların yanından geçerken eli kolu değişen insanların olduğu bir kültüre sahip bu ülke. unisex tuvalet 300 yıl sonra bile gelmez türkiyeye.


  • ben smyrna  (18.06.12 00:04:22) 
olmasın, olmamalı. orası tuvalet, burası türkiye.


  • der meister  (18.06.12 00:04:34 ~ 00:04:47) 
erkekler tuvaleti daima boş ve sakin kadın tuvaleti de daima bilmem x tarihindeki tüp ve ekmek kuyrukları gibi kalabalık ve çekilmez. ortak olmasın tabiki bu sayede sıra sorunumuz falan olmaz efendi. :)


  • benbuhayatın  (18.06.12 00:05:24) 
Tüm olay kadının cinselliği. Kadın seks yapmış dişi için kullanılır, kız ise yapmamış dişi için kullanılır bu memlekette... Bayan ise kadın kelimesini ayıp bulmaktan ötürü kullanılır, bu yüzden kadın haklarını savunanlarca (bkz: feminist) sevilmez. Erkek için böyle bir ayrım yokken kadın için vardır, cinsiyetçiliğe örnektir.(bkz: bayan değil kadın)
Kadını zarının varlığına veya yokluğuna göre hitap edene kafam girsin kabaca.

  • loralynn  (18.06.12 00:06:06) 
olmasın yahu.


  • iki arada bir derede  (18.06.12 00:07:09) 
hayır olmasın bence. malum erkekler tuvaletinde klozetler sarı lekelerle dolu. herifler kaldırmaya tenezzül etmiyoki direk klozete işiyolar. bayan arkadaşlarımız için hijyen sorunu olur. olmasın. hele türkiye'deyiz,hiç olmasın. sonra tecavüzler,tacizler vs vs.


  • GibsonRules  (18.06.12 00:15:01) 
hacım kendimizi karşı cinse beğendirmek için o kadar uğraşıyoruz, en rezil hallerimizi gördükten sonra karşı cins nasıl olacak o iş? olmaz yani, istemem ben. gidip iki ruj sürmek istiycem, sonra taş gibi biri gelecek ortama, ben gerildikçe gerilcem filan yok yere. ı ıh, olmaz.


  • devilred  (18.06.12 00:15:07) 
erkek tuvaletleri bile ayrılsın amk, temizler ve hayvanlar olarak. değil unisex tuvalet.


  • roket adam  (18.06.12 00:17:58) 
İstediğiniz kadar medeni olun kadın ile erkek tuvaletinin ayrı olması gerekir. Bunun çok çok basit ve özel sebepleri vardır.


  • dalak cemal  (18.06.12 00:22:21) 
kadınların tuvaleti çok temiz güzel kullandığını sanıyorsan yanılıyorsun. çöplerdeki pedlerden, klozetten gelen koku beni ayar ediyor. erkekler tuvaletindeki koku bildik, alışık olduğumuz koku. iğrenç olsa bile sidik kokusu filan oluyor en fazla. ama kadın tuvaletine girince direk midem bulanıyor. bak şu an bile midem bulandı. aseksüel olmak istemiyorum. erkekler tuvaletinin de karakteristik bir kokusu vardır ama biz alışığız ona.


  • cro magnon  (18.06.12 00:22:57 ~ 00:23:37) 
amaç pisuvarları kaldırtmak arkadaşlar.oyuna gelmeyelim.


  • başka bir kullanıcı  (18.06.12 00:43:43) 
haberi okumadım ama kadın erkek eşitliği tarzı bişey sanırsam. ya harbi sıktı bu muhabbet, çoğu alanda tamam da, eşitlik var diyebilmek için haceti aynı delikte mi gidermek gerekiyo? ne alakası var yani? bide bunun türkiye ile, türk insanı ile ne alakası var. 300 yıl sonra da olmasın böyle bişey. medeniyet anlayışı bu mudur yani? bu 'burası türkiye' geyiği de her yere yapıştırılmazsa olmuyor.


  • yedinci hesabim falan  (18.06.12 00:54:17) 
izmirde çok rastladım ortak tuvalete.


  • WalkingonaDream  (18.06.12 01:41:02) 
isviçre'de bir hostelde 4 gün kaldım. tuvalet duş bir arada ve cinsiyet ayrımı yok. bir duş kabini var, iki de tuvalet kabini. girip isteyen kullanıyor.

bir zararını görmedim.

romanya'da öğrenci yurtlarında aynı durum ile karşılaştık (hayır üniversite adını söylemem). yurt katları ortak, odalar cinsiyete göre ayrılıyor. tuvaletler de ortak, herkes kendi kabininde mutlu.

bunun da bir zararını görmedim.

gelgelelim, genelde kalabalık alanlarda (tiyatro, sinema vb.) kadınlar kuyruk beklerken yanlarından geçip sırasız işemek büyük avantaj. her iki memlekette de o kadar kalabalık yerlere denk geldiğimde tuvalete bakmak aklıma gelmedi.

son not: allah başka dert vermesin.
  • eksi sozluk e bir daha geldim  (18.06.12 09:59:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.